Új hozzászólás Aktív témák

  • kuszal

    tag

    válasz icezozo #5006 üzenetére

    Hát azt kell mondanom, hogy el vagyok keseredve. Ma volt lehetőségem kipróbálni egy Lumia 800-at egy órán keresztül, telepíthettem is rá, de az RSS olvasós részre nem nagyon találtam olyan megoldást mint ami az N9-en van.
    Az N9 esetében ha egy oldalt fel akartam venni a Webinfók közé csak kikerestem a weboldalon a kis RSS ikont, rákattintottam és már vettem is fel a webonfók közé és onnantól kezdve az működött rendesen, olvasta be a híreket.
    Most ugyanezzel a módszerrel csak egy hibaüzenet volt, hogy a Windows Phone nem támogatja ezt a fájltípust. Töltöttem le RSS olvasókat is. Ott kézzel kellett beállítania címeket, nem volt rossz, de az N9 megoldásával szemben el van maradva.

    Egyszerűen nem értem, hogy a Nokia miért nem vitte tovább ezt a vonalat. Simán megfért volna egymás mellett a két platform, és akkor tényleg minden igény ki lett volna szolgálva...
    Nagyon de nagyon sajnálom ezt a telefont és ezt a rendszert. Most mehetek majd vissza gombokat nyomogatni... és itt mindegy, hogy Androidról, IOS-ről vagy bármi másról is van szó... :-(

    Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?

Új hozzászólás Aktív témák