Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz confuser #9053 üzenetére

    Most hiába hozod fel újra, szerintem az úgy korrekt, ha amíg szar, addig bele van írva az összefoglalóba is a hiba, mert abban a pillanatban nem tudsz ellene tenni. Most simán kivehetted volna ezt a két hibát mosollyal az arcodon. De mindegy, nem szeretnék ezen lovagolni, te úgy látod jónak, én nem. Azt nem néztem, mindjárt kipróbálom (mivel itt csak 2G van), hogy a kijelző remegés megjavult-e.

    Antutu témához: [link] Az első egy note3-as kép (a soc ugyanaz), a többi a 930-cal készült, kicsit nagyon béta a wp-s antutu, azt mondták páran, hogy mióta kint van a 930 nem is frissült, szóval nem is ismeri az soc-t. Ja és azt írja, hogy 480*800 a felbontás. :D Persze tudom, hogy a rendszerek különbözősége miatt nem is nagyon lehet összehasonlítani ezeket a semmitmondó pontszámokat. De ami a lényeg, ne antutuval próbáljátok bizonygatni, hogy denimmel gyorsult a teló. :D Én azt vettem észre, hogy, ha sok mérést csinálok egymás után, akkor egyre kevesebb pontot ad. Az is vicces, hogy a droidos mérés 2 percig tart, a wp-s meg 15 másodpercig kb...

    Cortana: Magyarra állított régióval ez még mindig nem cortana, ugye? Ha átállítom a régiót angolra (ezen kívül kell még valamit?) akkor megváltozik valami a telefonon? Magyarul használom, az angollal se lenne baj, de ezt már megszoktam, szóval maradnék a magyar nyelvnél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák