Új hozzászólás Aktív témák

  • B.Ricsike

    őstag

    válasz aron1994 #2984 üzenetére

    Én 2010-től használom az Androidot. 2012-től iOS-t is egy iPhone 4S-en. 2 napja cseréltem a Galaxy S4 minimet erre a Lumia 930-ra. Kicsit az Android is bosszantott már de legfőképp a Samsung teló butaságai. Mind1 is. Nekem az Android-os teló a céges volt, szóval leginkább irodai dolgokhoz és sok telefonáláshoz használtam. Vagyis, használtam volna, mert nem mindig lehetett, szóval jött a csere és a Lumia 930.

    3 nap alatt, amit levontam, hogy bitang gyors! Logikus a felépítése, kicsit hajaz a főképernyő az iOS-re, mármint a használhatóság szempontjából, és nekem nagyon tetszenek a csempék! Nekem ami fontos, az az email-ek, illetve office valamit pdf dokumentumok olvasása, sms és telefon hívások. Néha Navigáció, de ami a legfontosabb, hogy csak azt tegye, amit mondok neki és ezt a lehető leggyorsabban.

    Na most ennek ez a telefon maximálisan eleget tesz! Már 3 nap használat után azt tudom mondani, hogy az én igényeim szerint, nagyon veri az Androidot! Nekem eddig bevált. A megbízhatóságot egyelőre nehéz lenne megítélni 3 nap után, tehát ezt egyelőre nem értékelem.

    Egyébként nálam a sorrend most: iOS, WP, Andorid

    Jelenleg az iPhone és az iOS a legjobb eszköz és szoftver nálam. Régóta használom és soha nem volt egyetlen panaszom se rá! Szóval az a legkiforrottabb. De a WP nagyon jön felfelé! Jó úton haladnak, van létjogosultságuk!

    Leginkább ahogy már előttem is mondták, azt kell mérlegelni, hogy te mire szeretnéd használni elsősorban a telefonod? Ha ezt leírod, talán jobban tudunk segíteni!

    Jah, és még mindig nem kaptam választ arra a kérdésemre, hogy ha engem hívnak, felveszem, beszélünk, leteszem, akkor miért nem zár le autómatikusan a billentyűzet, miért nem sötétül el? Nekem kell utána lezárni.

Új hozzászólás Aktív témák