Új hozzászólás Aktív témák

  • Janó1999

    tag

    Sziasztok!
    Néhány napja végre sikerült találnom egy hibátlan állapotú fehér 930-at.
    Gondoltam ráteszem a W10m-et, mert ugye teljesen üres telefont kaptam, ráadásul ha valami nem működött volna normálisan még ott van a 925.
    Tehát feltettem, próbálgattam, majd reset, mivel a windowsphone.com oldalon nem jelent meg a készülék, és ott a resetet javasolták.
    Újraindítás után után az oldalon megjelent a készülék, érkeztek a frissítések sorban. Teljesen jól működik. Nem tenném vissza a 8.1-et. Sokkal szebb, jobban beállítható..... W10m-nél a takarékos üzemmód tényleg takarékos. Megszoktam az emil kliens használatát, és a böngészőt is. A glance hiányzik, és sajnos PlayTo alkalmazást sem találtam.
    HR. után nem volt emil hang, pedig választottam, aztán felfedeztem a levelezőben lévő külön beállítást. Nem találtam az addig működő, fényerő profilt beállító menüt, de az is meglett. (én állíthatom be a három szint fényerejét)
    Szóval tetszik így ahogy van. Nem tapasztalok semmilyen hibát, pontosabban egy lenne.
    Gőzöm sincs, hogy a telefon vagy a w10m hibája, ezért kérnék segítséget.
    Szabálytalan időközönként előjön egy ablak. Én gondolom így, mert annyira rövid időről van szó, hogy nem látok belőle semmit, de nem az egész kijelző feketedik el, hanem olyan mint ha alul, egy fél kijelzőnyi fekete ablak vagy valami próbálna megnyílni.
    Annyira szabálytalan, hogy amikor próbálom másnak megmutatni, akkor tutira nem jön elő, máskor 2-5-10 mp.-ként csinálja.
    Nem tudom, hogy 8.1-el is ilyen volt-e, mert úgy nem használtam, csak addig ameddig vásárláskor nagyjából belenéztem.
    Szerintetek? Másnál esetleg hasonló?
    Hétfőn beviszem a 925-öt szervizbe, mert néhány hete észrevettem, hogy teljesen meghalt az USB. Tölteni sem lehet, és az adatokat sem látom. Sajnos valamiért a felhős mentés sem működik, de így két telefonnal, apránként átraktam mindent.
    Remélem javítható lesz a 925. Néhány hetes korában sajnos kicsúszott a zsebemből, ennek enyhe nyoma látszódik az oldalán. Talán nem lesz kizáró ok az USB javításra.

Új hozzászólás Aktív témák