Új hozzászólás Aktív témák

  • RAMb0

    tag

    válasz Tomi_Ohl #12339 üzenetére

    Azért a mostani Android-os készülékemhez (Huawei g620s) mérten sokkal inkább az. Pontosabban folyamatosabb.

    Kevesebb a 620-nál az idegeskedés, hogy egy-egy alkalmazás mégis mikor nyílik meg, miért akad-fagy éppen az egész, illetve rajzolja újra az ikonokat/kezdő felületet.

    Nyílván a 8.1-el már a 620 sem az a gyors kis készülék, mint volt a sima 8-al, de még így is jobban merek már bízni benne 2. számú készülékként, mint az elsődlegesnek használt Huawei-ben.
    Illetve nem kell a kezdetektől fogva belenyúlni a lelkébe, mint az manapság szokás a már középkategóriás Droid-oknál: pár hónapon belül root, új ROM, boot loader nyitás kell, hogy úgy működjön, ahogy az elvárható lenne a kategóriától.

    Persze mindez szubjektív.

    @tvamos:
    A ZTE V5 kapcsán a logout-os bemutató/tesztből remekül tetszik az alábbi idézet:
    "...mivel kis hazánkban nem forgalmazzák a ZTE Nubia V5 v9180-as készüléket."
    Ez gondolom továbbra sem változott, így a gariztatás, jótállás érvényesítése továbbra is kicsit macerásabb, mint egy itthon is hivatalosan forgalmazott telefonnál. Nem tudom, hogy melyik van, de a pozitív nyilatkozatból ítélve a 2GB RAM-os, ami azért valljuk be, már elég a Droidnak, de 1 GB már érezhetően kevés manapság, szemben, hogy a kis 620-as 512-vel rendelkezik és teszi a dolgát.
    Nekem pont ma csinálta azt pl. a FB alkalmazás, hogy szerinte nincs netkapcsolat (közben épp a Google Play-ről hallgattam zenét), próbáljam később. Ami ugyanúgy szeret kifagyogatni midnen szó nélkül az 1 GB RAM-on, mint a Firefox mobile böngésző, a Maxthon böngésző is, meg az egyebek. A hangouts értesítések késéséről nem is beszélve.... Én sajnos a Droidban 3x csalódtam, és ez elég volt, hogy megutáljam a rendszer gyengeségeit, erőforrás kihasználási optimalizálatlanságát (ahány készülék, annyi mód, felület, belenyúlás a gyártótól, stb.) Úgyhogy, vagy iOS (olyanom is volt sokáig), vagy WP, ha a stabilitást és megbízhatóságot nézem. A kettő között meg sajnos a pénztárca dönt mindig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák