Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz Ybear #5462 üzenetére

    Üdv a klubban.

    A többieknek: én megbékéltem a sorsommal és az E52-vel. Az E51jobban össze volt rakva és stabilabb is volt, de meg vagyok vele elégedve.

    EMBEREK!!!! JOBB OLDALT VILÁGÍTÓSOK!!!! ELMENTEK TI A SUNYIBA!!!

    Nézegettem a telefonomat itt az íróasztalon, hát, tényleg, jobb oldalon tényleg a billentyűknél egy kis fény ... az barokkos túlzás, hogy fél milliméter, kb.annyira, mintha azt állítanátok, ha valakinek 33 foga van, éppen úgy kiáll a szájából, mintha 52 foga volna...

    Szóval, nézegettem a telefont és egyszerre valami szöget ütött a fejembe: hogyan lehet az, hogy kikapcsolt billentyű/kijelzőnél is látszanak a kis fénypöttyek... Lekapcsoltam az íróasztalomon a lámpát és a telefon környékén is qrva nagy sötét lett. Felkapcsoltam a lámpát, és a billentyűk sarkánál ismét ott a fény.Leárnyékoltam a tenyeremmel a balról jövő fényt - telefon billentyűzete ismét sötét. Vagyis a telefonom jobb oldalán a billentyűzetnél kiszűrődni látszó fény - csak reflexió. Fénytörés. Aztán lekapcsoltam a villanyt, megnyomtam a billentyűt és néztem, milyen a telefon kivilágítva, sötétben.
    Gyerekek. Két eset van. Vagy én kaptam egy extra exkluzív darabot, vagy ti csináltok magatokból - bocs - hülyét. Ugyanis az én telefonomból mindkét oldalon nagyjából egyformán - jobb oldalon tizedmikronokban mérhetően - látszott ki a káva és a billentyűzet között a fény. Aki azt állítja, ez fél milliméter, az megérdemli, hogy a telefonján ennyivel leszűkítsék a kávát, vagy ennyivel megnöveljék a billentyűzetet.
    Megnéztem sötétben az e75-öt is.Kétségen kívül nem szűrődik ki belőle a billentyűzet mellett annyi fény, de eleve nem is ugyanolyan a billentyűzet.

    Viszont állítom,hogy amióta itt valaki eltalálta a billentyű, káva lötyögést, a ledek mellett látható fényt, azóta minden ide tévedő új tulajdonos vadul elkezdi nyomkorászni,nyekergetni, sasolja és szinte úgy érzi: elvakítja a szemébe vetődő erős fénysugár... Gyerekek, én minden panaszt megértek, de azért ne csináljunk már tömeghisztit... Eddig is csodálkoztam rajta, ha valaki, kezében, pofával maga fele fordított telefonnal arra panaszkodik, majd kisüti a szemét a ledek alól áradó fény, hogy lehet...A kijelző fénye el kellene, hogy nyomja... vagy akkora lyukak vannak a telefonján, mint anyámon...

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák