Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz csab2 #3001 üzenetére

    Ha jól emlékszem,csakellehet menteni az útvonalat...

    Akksi: Én a magam részérőlalá tudom támasztani Maci megfigyelését. Ha éjszakára fent hagyom a töltőn,jobban bírja, mint ha a pittyenés után nem sokkal lekapom a töltőről.Az összes teflonomat így töltöttem,sosem ment tönkre tőle. Éjszakára kikapcs, vagy offline és hadd egyen. A kisütés ...a régebbi telefonok Ni akksijainál volt előírás,hogy hetente 1 alkalommal ki kell sütni, azaz csumára le kell meríteni és utána jól feltölteni. (Ericson GH ... hányas is volt,azon még egy ilyen menüpont is volt ,akksi kisütés.)De ezek sem akkor sültek ki,mint valaki írta, amikor feltöltés után túl lett töltve. (Kisüt!! nem "besüt", fizika: egyes! :DD ) Ezeknél az akksiknál volt divat a "csepptöltés". A Li akksiknál a kisütés,azaz a csumára lemerítés teszi gallyra a delejtároló áramellátó téglácskát. (Bazzeg,a végén Kazinczy díjas leszek...) Végső konklúzió: azért ne kapd le azonnal a töltőről,ha feltöltődött -amennyiben lehetőséged van rá -, ha kikapcsolva töltöd, valamivel hamarabb felpumpálja, ésha éjszakára töltőn hagyod,szerintemfranc baja se lesz az akksidnak: csak ne süsd ki, ez nem elöl töltős puska!!!! A más típusú töltőkkel való töltéshez használható kis adapter bizbasz melegszik.

    Maci:
    Az 1-es, 4-es gomb - legalábbis nálam -a nagy túróst nyöszörög! Ha te közben nyöszörgést hallasz, nemártközben rápislantani a barátnődra,mivel szórakozik... :DD (bocs, ez kihagyhatatlan volt.) Szóval szerény véleményemszerint amit te a billenytyűnek tulajdonítasz, az valójában a hátlap... Mint már jrtam, jobb kezes létemre bal kézzel használom,ha fél kézzel nyomkodom a klavit; ilyenkor a bal oldali gombok nyomkodásakor időnként!!! én is érzékeltempici nyiffanást,labilis nyomásponti diszkomfort érzést. Ezt nálam a hátlap, ill. a káva nem egészen precíziós illeszkedése okozza. Mielőtt nagyon elkeserednél,hogy nem fém és azért van, meghűdelötyög, gyere el egyszer, (legalább elhozod a söreimet) kezedbe adom a feleségem E51-ét és egyből megnyugszol. Na, az meg jobb oldalon leffeg, nyiszorog,de ott közel 1 mm a holtjáték. A legelső E51-em is nyaffogott,azt írták rá a topikban, hogy típushiba,(6120C-nál is), tegyek egy kis papírt az akksi meg a hátlap közé... Ennél a telefonnál szerintem nem ez a fő probléma, hanem a szoftver; éppen ma reggel gondolkoztam el rajta, mi lehet az oka a késésnek. Arra a következtetésre jutottam, ennyire még a Nokia se sz@rhat ránk; inkább az lehet, hogy a foylamatosan befutó panaszok miatt a mérnököknek is leesett - legalábbis remélem - hogy valamit cudarul elbaltáztak az első swnél és ajavítgatás kisséhosszadalmassá vált...

    Sztbeni: nem igaz.

    P.s.: aki a telefon gombócai, nyiszorgása, kicsisége (zöld/piros és választógombok) miatt van elkeseredve, annak meg a kezébe adom a csaknem vazelin új 6220 C-mat. Utána úgy fogja magát érezni a kezében az E52-vel, mintha az ötszázas Trabantból átülne az Audi A6-ba. Megjegyzem, bár csak másodkészüléknek használom, többet fagyott és szeszélyesebb, mint az E52-m.

    [ Szerkesztve ]

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák