Új hozzászólás Aktív témák

  • evibly

    senior tag

    Voltam ma Nokia rendezvényen, ahol több készüléket mutattak be és sikerült faggatóznom E52 firmware ügyben egy srácnál. Ő az, aki miután a finnektől megkapja a firmware csomagot, összerakja és kiadja a magyar felhasználóknak:

    - Mikor: azt mondta még az is lehet, hogy mire visszaér az irodába, ott is lesz az új pakk. Ha nem, akkor is maximum egy-két hét, mire kikerül. Szóval most már tényleg nem kell rá sokat várni.

    - Elhalkulás, mikrofon gond: a legkeményebb, h erről a hibáról nem is tudott :-o Mondtam is neki, hogy a fórumok ezzel vannak tele pedig. Nálam ez az egyetlen gond, úgyhogy abban maradtunk, hogy frissítés után visszatérünk rá, hogy fennáll-e még a gond.

    - Egyebek: nekem az ún. Vanilla szoftverem van, ami független, minden egyéb kezelői felület réteg a szolgáltatóktól kerül fel. Ők a kínálatba kerülés előtt széjjel tesztelik a telót (A T a leginkább aktív ebben), ezért jelenik meg náluk jóval később, mint a hivatalos megjelenés. Az esetleges hibákról megy a fedeback, és a köv. frissítésben azok is benne lesznek. Ami a lényeg: akinek függő telója van, ugyanazt a core firmware-t használja, mint a független telók tulajdonosai, annyi a különbség, hogy bekerülnek az egyedi menüpontok.

    - Nokia E72 (akit érdekel): sokan várják, és azt mondták egy, max. 2 héten belül piacon lesz.

Új hozzászólás Aktív témák