Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz pitkon #15046 üzenetére

    Azt hiszem, nem értjük egymást. írd le, mit vársz tőlünk. írjuk le, hogy ki van megelégedve, ki nincs? Azért vagyok "ingerült", mert gyakorlatilag azt kéritek ilyenkor, ugyan, írjuk már le újra a kedvetekért, akik vásárláson hezitálnak, érdemes-e, vagy sem, a korábbi véleményeinket, amit én pl. több, mint százszor megírtam... Összesítsük százalékban... Rendben, ha te akarod, végigszámolom és csinálok neked statisztikát, jó?
    Értsétek már meg végre: aki idejön azzal a kérdéssel, itt a topikban is olvasta, sokan vannak, akik nincsenek vele megelégedve ... akkor most érdemes megvenni, vagy sem?? - azok olvashatták a jóval több pozitív véleményt is. És mi, régebbi motorosok, újra és újra elkezdjük tépni a virtuális pofánkat: "szerintem jó, megéri, mert..." mire a másik: "szerintem ez egy gagyi készülék, mert..." És ez így megy a topik kezdete óta... Legalább valami konkrétumra kérdeznétek rá:azt hallottam, ha esős idő van, akkor nem lehet hallani; tényleg így van?
    De nem...
    Mintha egy óvodát szidnának a szülők, míg egyesek védenék. És akkor mindig jön egy új szülő, aki megkérdezi: jajjj, olvastam, hogy sokan nincsenek megelégedve az itteni óvónénikkel... Mostan akkor szerintetek érdemes ide beadnom az én Pistikémet, vagy legyek óvatos és ne??
    Mire a szülők ismét virtuálisan hajba kapnak újra, hogy "ide aztán ne, mert a Piroska óvónéni egy büdös qrva, kikezd az apukákkal és veri a gyerekeket, a kaja ehetetlen és a dadus elveszi a gyerekek zsebpénzét!" Erre a másik fele: "Ez marhaság, a Piroska egy tündér, állandóan mesél a gyerekeknek, a férje a Brad Pitt, akit imád és nincs szüksége más apukákra, a kaja jobb, mint a Hiltonban és a dadus a saját csokiját osztogatja..."

    Na? Akkor most mi a túró legyen Pistikével?

    Olvass vissza, olvastad a tesztet, aztán döntsél. Óvatosan. Én biztos, hogy ilyen kérdésre többet nem fogom leírni a véleményemet, azaz nem vagyok hajlandó gyermekded repeticiókba bocsátkozni.

    [ Szerkesztve ]

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák