Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz old rocker #14815 üzenetére

    Utolsó hozzászólásom a témában, mivel egyszerűen veled totálisan felesleges kommunikálni, mivel olyan szinten állsz szövegértelmezésben, hogy arra szavakat se találok.

    "Ugyanis, ha ezen kikapcsolod a készenléti kijelzőt, akkor ennél a telefonnál is négy dolgot hozzárendelhetsz a navi négyfelé billentéséhez; halleluja!"

    És ennek én hol mondtam ellent? Ha ennyire az igazadat szajkózód - más nem nagyon megy - akkor azt mond meg kérlek, hogy a navi négyfelé billentésére hogyan állítom be azt, hogy rögtön az Új Jelzésekhez navigáljon? Ez volt a kérdésem, erre mindenféle hülyeséget összehordasz. Ki a túró beszélt itt menüben való mászkálásról? Ki beszélt itt arról, hogy a navi gombnak nem lehet itt is funkciót rendelni? Ezekre válaszolj, ha tudsz. Konkrét kérdésre, ne itt elővegyél még 2-3 témát és osztod az észt. Ha meg a kérdésre nem tudsz válaszolni, akkor ne is szólj hozzá a témához, és maradj kussban. :((

    A másik, hogy:
    ""Ha van egy dolog, amit meg lehet oldani egyszerűen és még egyszerűbben, akkor a még egyszerűbbre fogok törekedni. Ilyen a természetem." Akkor tudok neked egy Nokia 3310-est."
    Erre se tudok mit reagálni, annyira egyszerű gondolkodásról tesz bizonyságot. Van 1 dolog, ugyan azt az 1 dolgot akarom egyszerűbben csinálni. Amit az E52-vel megcsinálsz, azt te egyszerűbben megcsinálod egy 3310-essel? Ember, ezt te komolyan gondolod? :W A Wifi hol egyszerűbb a 3310-esben? A GPS? A zenelejátszó? Érted mekkora nagy baromságokat hordasz össze? :F

    u.i.: Befejeztem, tartalom nélküli üzenetekkel szemben felesleges vitázni, mivel nincs mivel. Választ nem kapok, cseszegetést igen, ész osztást szintén.

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák