Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz ROBOTER #14486 üzenetére

    Te - érthetően - indulatos vagy, ami egy nagyon rossz dolog és negatív élmény. A negatív élmények hatására pedig könnyen elfeledkezik az ember a reális viszonyításokról. Az általad adott egyik linken volt 3 versenyző, aki erről panaszkodott. A szervizeldében összesen találkoztál két nap alatt négy E52-el, plusz a tiéd.

    Ami ilyenkor kimarad: hány egyéb telefon volt még a szervizeldében és abból mennyi volt az azonos típusú? Milyen típusúak voltak ezek? Nokia, SE, Samsvung stb és azon belül mennyi? Az E52-ből volt a legtöbb? Veled ellentétben én rögtön szeretném tudni az oppozíciókat a megközelítőleg objektív véleményhez ... dehát én szerkesztő, szerkesztő-riporter vagyok.

    Az internet ezzel van tele megállapításhoz pedig: hány darabot adtak el az E52-ből és hánnyal volt probléma? A meghibásodási ráta hogyan viszonyul más gyártók készülékeinek meghibásodási mutatóihoz? Stb.

    Ezek nélkül a te sommás megállapításod nem más, csak egy pórul járt vásárló indulatos pufogása a sok közül. Nem, nem, ezzel nem azt állítom, hogy a felháborodásod nem jogos. Csak a konklúzióid megalapozatlanok. Indulatos vagy, ezért "Beyond your tunnel vision reality fades Like shadows into the night" (csőlátásodon túl a valóság elmosódik, akár árnyak az éjszakában - Pink Floyd)

    Én sokszor megállapítottam, viszonylag nagy a szórás. Ugyanakkor még az elején csináltunk a javaslatomra egy kis statisztikát, elégedett felhasználók/elégedetlenek. Ha jól vélekszem, olyan 3-4% bizonyult elégedetlennek.
    Nekem pl. van két E52-em. Egyikkel sincs bajom, illetve a másfél éveset elvittem a szervizeldébe, hangszóró problémával. Azóta kiderült, hogy a fiam Motorola telefonjának hangminőségére mások is panaszkodtak; s mivel csak a fiam telefonját hallottam irgalmatlan szarul, nem is annyira egyértelmű, hogy releváns volt a csere.

    De olvass vissza egy kicsit az 5800 topikban. Néhány hasonló bejegyzés alapján - még egy ilyen fos, sz@r telefont... azt hihetné az ember, az 5800 a leggaládabb műszaki cikk. Te pedig ezt az E52-re mondod... Most akkor kinek van igaza?

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák