Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz Rehno #12962 üzenetére

    Bocs, ehhez a "lusta vagyok"-hoz... Nálam is vannak dolgok, pl. a szignózáshoz szükséges cuccok beszerzése, amiktől vallásosan irtózok és más segített megcsinálni.
    Talán nem vagyok elfogult önmagammal, ha azt írom, ez nem egy kategória azzal, amikor olyan jellegű kérdéseket tesznek fel, ami már konkrétan azt jelzi, az illető megvette a telefonját, bekapcsolta, tud hívni, SMS-t írni, aztán a többit megkérdezi itt a fórumon. Ezek azok a jellegű kérdések, amiket úgy szoktam kikarikírozni: most vettem én is egy ilyen telót, nem tudjátok, hol lehet kikapcsolni?

    Félre ne érts, én most nem téged minősítelek, egyszerűen csak a "lusta vagyok" - ra reagálok, de erre is csak elvonatkoztatva a nickedtől, mint kezdő, vagy új E telefontulajdonosok bevett gyakorlatára reagálok.

    Mert vannak dolgok, beállítások, főleg pedig nem üzemszerű jelenségek a telefonon, amire azt mondom, jogos a két pont, hol kérdezze meg... Vagy kicsit bújtatottabb szolgáltatás: az újak közül biztos, kevesen tudják, billentyűzárral lezárt készülék oké gombját hosszan megnyomva feladja a dátum, óra percet. Vagy: az üzemmód váltásnál van időzítési lehetőség.

    De ezekre mi is úgy jöttünk rá, hogy "átnéztük" a telefont, a programok menüpontjaiban mit lehet variálni. Ha teljesen nem is, de bele-bele olvastunk a kezelési útmutatóba.

    Mondókám lényege tehát az, ami úgy általában az új tulajoknak szól - tisztelet a kivételnek - hogy a francba lehet úgy birtokba venni egy "okostelefont", de írhatnék számítógépet, tévét, dévédé lejátszót, mp3 lejátszót, fényképezőgépet stb., hogy az illető meg sem próbálja megismerni a műszaki cucca működésének legalább az alapelemeit?

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák