Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery1987

    őstag

    válasz Lacus_84 #1052 üzenetére

    Erre ékes példa legjobb haverom esete. Pont meghalt a telefonja (Samsung Star I...kijelző elszállt majd 2 hónap múlva tesómé is ugyanúgy). A gyakorlati helyén egy 120 ezres Sony Xperia vadi új korában gyakorlatilag 2 nap alatt ment szarrá.

    Szerintem egy átlag felhasználásra szánt okos telefonért nem éri meg 50-60 ezernél többet költeni. Ha azt vesszük T-nél az 500-as 45 ezer kártyásan és előfizetéssel is 40 ezer...bőven tökéletes.

    Annak ellenére hogy a fent említett 2 embernek Android-ot javasoltam (haverom Samsung Galaxy mini 2, tesóm Sony Xperia tipo), úgy gonoldom a Symbian az egyik legjobb mobilos op.rendszer még ha "állítólag" el is járt felette az idő. Inkább átlagfelhasználásra van kitalálva amit lassan kezdenek az android gyártók is észrevenni, lásd fenti két készülék.

    Az, hogy a Nokia sosem gyártott symbian alatt izomgépeket, azt annak tudom be, hogy ők mindíg is telefont készítettek nem mini PC-t. Az hogy a piac nem erre volt vevő ez a felhasználók elvezetése volt, köszönhetően az iPhone, és az android terjedésének és hogy a fiatal korosztályban még mindíg divat a villogás. Csak amíg 7-8 éve a 14-18-as korosztály volt ilyen most a 8-10 éves.

    "A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk

Új hozzászólás Aktív témák