Nem frissítettem, mivel egyrészt melós telefon, másrészt nem szívesen nyúlkálok bele (viszont jut eszembe, a szervizelés során elvileg frissítették a szoftvert, bár ebből én csak annyit érzékeltem, hogy megváltoztak a képernyők, és lett rajta angry birds
, továbbá a legidegesítőbb hibák, lefagyások épp azóta vannak! ). Azért elvárnám, hogy ha az ember vesz egy telót, az működjön ahogy van, ne kelljen még babrálni vele. Van akinek ez passziója, nekem nem... Ahogy visszaolvastam itt egyébként, minden problémát a frissítés sem old meg, lehet pár hibás darab a rendszerben.
A netet és a gps-t nagyon szeretem benne egyébként, számomra ezek az egyetlen előnyei egy okostelefonnak (no meg a mailezés, bár a melós e-maileket nézni kötelesség, nem öröm
), és ahhoz képest olcsó készülék.
Most egy 700-asom lett helyette, ami nagyságrendekkel jobb, pedig ez is úgy van, ahogy a gyártószalagról leesett! Jóval gyorsabb, mint az 500-as, érintésre érzékel azonnal, nem kell szenvedni vele, teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)