2013. május 20., hétfő

(#701) Ispy válasza HokedLee (#699) üzenetére

Ispy
(fanatikus tag)

És az normális, hogy általános felhasználás mellett (tk. csak telefonálás, az se folyamatosan) most már 5. napja bírja egy feltöltéssel?

És még 35% az akksija... :DD

Ispy

Három fajta ember van. Aki tud számolni és, aki nem. Eladó cuccaim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ispy

(#702) ottar válasza Ispy (#701) üzenetére

ottar
(kvázi-tag)

Hát azért ha beállítasz több emailfiókot, akkor kissé hamarabb nyesi le az akksit. Négy emailfiókot néz folyamatosan.
Nálam max. két nap, ha nem telefonálok sokat.
Ha sűrű munkanap van akkor azért este nem árt a töltőre tenni.

(#703) atoth válasza HokedLee (#699) üzenetére

atoth
(tag)

Az attól függ. Ha közben folyamatosan ki volt kapcsolva a kijelző, csak a zene ment, akkor kicsit kevésnek tűnik a 6 óra. Ha közben elég sokat használtad a kijelzőt is (pl. váltogatni a számok között, akkor normális. Persze, azt is figyelembe kell venni (ahogy írták már itt is), hogy van-e email szinkronizáció, vagy aktív-e valamilyen webes szolgáltatás, pl. időjárás vagy a közösségi.
Én arra szoktam rá mostanában, hogy ha csak a zsebemben van és telefonálásra használom, akkor energiatakarékos módba kapcsolom, így szinte alig merül.

MMMUUUuuuuuu

(#704) ottar

ottar
(kvázi-tag)

Ma olyan van a drága Belle-el, hogy a facebook widgetem eltűnt a képernyőről. Mondom sebaj, visszateszem...
Add widget.. ott sincs.
Sőt a programok között sincs FB....
Nézem, gyanúsan kevés widget van a hozzáadhatóknál. Pl kapásból hiányzik a calendar...
(bár az ott van a képernyőn...)

Érdekes.
Újraindítottam, de nem változott...

(#705) Gausz

Gausz
(tag)

Szervusztok!

Valakinek sikerült már Bellere működő fring-et találnia? Pár hete próbáltam telepíteni, de már nem emlékszem pontosan mi volt vele, vagy nem települt, vagy feltelepült, de indítás után azonnal kilépett.

Köszi,
Péter

(#706) Tron

Tron
(újonc)

Sziasztok!
A Nokia kitől veszi a térképet, és milyen gyakran szokták frissíteni? Ez a rész Dunakeszin a Toldi utca és a Kossut Lajos utca között már jópár éve nem üres: google map, de a telefonomon, és a nokia maps oldalon viszont még nagyon szántóföld kinézete van.

[ Szerkesztve ]

(#707) Forestjo válasza Tron (#706) üzenetére

Forestjo
(fanatikus tag)

Ezek szerint hosszú években mérhető a lemaradása a Nokiának még ebben is?! :Y
De inkább nem piszkálom szegény finneket. Egyre inkább az az érzésem, hogy halottról jót, vagy semmit. Gondolom olvastátok, hogy ez év első három hónapjában majdnem 1 milliárd euró(!!!)-s a vesztesége - ha ezt túléli...

[ Szerkesztve ]

Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.

(#708) Sn[4k3] válasza Forestjo (#707) üzenetére

Sn[4k3]
(senior tag)
LOGOUT blog

Volt már rosszabb is. Ha úgy vesszük, mostanság rengeteg pénz ment el a zsákutca MeeGo és a WP7 optimalizálásába. A Lumiákat minden Nokia-fan várta, mint a messiást és tudjátok mit? Azok lettek a legjobb WP7-es telefonok a kategóriájukban - a Lumia 710 szinte verhetetlen az árával.

Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

(#709) Andriás

Andriás
(újonc)

Üdv!Ha törlöm a föképernyöröl a zenelejátszó widget-jét akkor azt már sehonnan nem tudom elökaparni csak egy gyári visszaállitással ?Amugy nagyon jó kis telo nagyon erös a wifi és az aksi is.

Ment a Pűtlen nehéz fejjel…//-\ I\I [) í2 /-\ˇ?

(#710) Gery1987

Gery1987
(tag)

Sziasztok!

Több mint egy hete használom a telefont. Rövid véleményem következik. Sokáig óvtam magam az okos telefontól, de mivel elég sok 20-30 ezres árkategóriájú telefonnal megszívtam, vagy valami hiányzott belőle nekem, rászántam magam a kategória váltásra. Előd: T-Mobile-os Nokia 2700 classic...az nekem csalódás volt. Az Android nagyon nem tetszik, a WP7 iszonyú drága, a Samsung Bada OS meg nem hozott lázba.

Nos tehát. A készülék egy T-Mobile-os, Nokia 500-as Symbian Bell rendszerrel, 4 GB-os memóriakártyával. Csak Opera Mini-t tettem fel plusz alkalmazásnak, de a felesleges programok törlésre kerültek. Azon kívül gyári állapot, semmi haxolás, hackelés, főzött ROM felpakolása. Véleményem: iszonyat betaláltam vele, pedig nagyon ritkán találom el a választást mobilnál. Fürge, nehéz megakadásra bírni, bár nem feszegettem a határait, amit nem is tervezek, vigyázni szeretnék rá. Igazán belekötni nem tudok. Az árát vastagon megéri, és amire én szeretném használni arra kifejezetten jó. 3-4 napig megy egy töltéssel úgy hogy van hogy WiFi v mobilnet megy rajta...nem állandóan csak ha szükséges. És minden nap zenét hallgatok v rádiót hallgatok...néha egy kis Angry Birds :)

Szerintem megéri az árát a készülék főleg a Belle rendszerrel. Igazán kezes, pedig elefánt kezem van. Szóval aki ilyenen gondolkozik irány a bolt...nem kell gondolkodni. Én nagyon meg vagyok elégedve vele.

Samsung Galaxy S Advance

(#711) Lacus_84 válasza Andriás (#709) üzenetére

Lacus_84
(tag)

Dehogy kell gyári visszaállítás. Képernyőn webeszköz hozzáadása --> Zenelejátszó

(#712) Lacus_84 válasza Gery1987 (#710) üzenetére

Lacus_84
(tag)

Egyetértek. Örülök hogy van egy újabb elégedett Nokia 500 tulajdonos. :)

(#713) Andriás válasza Lacus_84 (#711) üzenetére

Andriás
(újonc)

Értem én nem egy bonyolult müvelet de nincs ott sajnos,frisitettem is a legujabb angol suit-al de a helyzet ugyanaz.De azért kösz

(#714) Ispy válasza Gery1987 (#710) üzenetére

Ispy
(fanatikus tag)

Csatlakozom én is :)

Nekem is nagyon bejön az akksi üzemideje és a telefon sebessége is. Szerintem aki nem folyamatosan laptop helyett akarja használni, hanem akar egy kellemes, modern készüléket telefonnak elsősorban, annak ezért a pénzért jó választás.

Egyébként kicsit féltem a symbiantol, mert mindenki írta, hogy ilyen sz@r, meg olyan sz@r, meg használhatatlan stb., nekem speciel kifejezetten tetszik.

Ami kicsit zavaró, hogy ha sima alkalmazás ikonját akarom widgetnek kirakni, akkor azt csak ilyen mütyür méretben lehet és nem lehet átállítani akkorára, mint a menüben. Meg az enyémnek a háza egy kicsit recseg is, nem nagyon csak épphogy finoman, de ezt betudom a kategóriájának.

Ispy

Három fajta ember van. Aki tud számolni és, aki nem. Eladó cuccaim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ispy

(#715) Ispy válasza Andriás (#713) üzenetére

Ispy
(fanatikus tag)

Én speciel azonnal töröltem, mert amikor megvettem gyárilag ki volt rakva, de most megnéztem és még mindig ki tudom rakni.

Ispy

(#716) Ispy

Ispy
(fanatikus tag)

Azt nem tudjátok hogyan lehet felvarázsolni a skype-ot rá? Kerestem a bótba, de vagy én vagyok ennyire béna, vagy tényleg nincsen fent.

Ispy

(#717) Lacus_84 válasza Ispy (#716) üzenetére

Lacus_84
(tag)

574-es hozzászólásban ott van a link, az működik. Áruházban nincs fent.

(#718) eksunmen

eksunmen
(újonc)

sziasztok!

Most vettem egy Nokia 500 készüléket.
Segítséget kérek.
Wifire szeretnék csatlakozni. Beírom a kódot, csatlakozik a wifire, na és utána hogy netezek wifin keresztül? Hova lépjek? Mit állítsak be rajta, hogy feltudjak lépni netre?

Köszönöm!

(#719) Andriás válasza eksunmen (#718) üzenetére

Andriás
(újonc)

Van opera mini rajta?ha nincs töltsd le az áruházbol szerintem nagyon jó.vagy alapbol ott van a web alkalmazás mielött belépne rákérdez a csatlakozási lehetöségre

(#720) eksunmen válasza Andriás (#719) üzenetére

eksunmen
(újonc)

Nincs opera mini. megpróbálkozom vele

(#721) akosright

akosright
(kvázi-tag)

Sziasztok! Lehetőségem van jó áron hozzájutni egy T-mobile függő Nokia 500hoz, de én Telenorral használnám. Függetlenítés után gond nélkül tudom majd használni? Függetlenítés megoldható, hogy marad a T-mobilos szoftver vagy azt is cserélni kell gyárira? Mik a tapasztalatok? Kösz.

(#722) dsjk

dsjk
(újonc)

Szervusztok!

Szívesen meghallgatnám/elolvasnám a véleményeteket.
Most kerül sorra valami "egyszerűbb" telefon vásárlása (max 40e, de inkább kevesebb).
Nézegettem már mindent (Samsung galaxy mini/Y, Samsung Star II/Star III/ Wave, SE Xperia mini/mini pro), de valamiért mindig itt kötök ki a Nokia 500-nál, bár most, hogy kijött a Nokia Asha 302, azzal is szemezgetek. Utóbbi azért érdekes, mert annyira nem vagyok oda a tapicskolásért, de emiatt még nem fordulnék el egy modelltől sem.
Felhasználás szempontjából ami fontos az a telefonálás (mily meglepő :D ), emilbambulás WLAN segítségével, zenehallgatás, nullához közelítő mennyiségű szörfölés, esetleg minimális szintű doku olvasás, a telefon képességeit és korlátait maximálisan figyelembe véve szintén minimális videónézegetés. Kamera nem lényeg, mert úgysem fényképezek (mit nem adnék, ha gyártanának olyan telefont amibe nem tesznek kamerát, de azért a fenti funnkciókat ellátná), illetve a GPS sem létkérdés, mert abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy még mindenhova odataláltam, ahova akartam, és akkora amikor akartam.
Az oprendszer igazából nem érdekel, de valamiért jobban vonzódom a zárt rendszerű telefonokhoz.
Amúgy, hogy legyen erősen témába vágó része is a hozzászólásnak, a Nokia 500-on(illetve úgy általában) mennyire hátrány, hogy b/g-s a WiFi?

Okos pilóta alagútban nem katapultál.

(#723) Gery1987 válasza akosright (#721) üzenetére

Gery1987
(tag)

Hali!

Nem lehet függetleníteni, és a TurboSIM-et meg szerintem nem eszi meg. Sajnos ez ma már elég halott ötlet a függetlenítés mert kapásból garancia vesztéssel jár. Az újabb Nokia-k meg a TurboSIM-et sem eszi meg.

Samsung Galaxy S Advance

(#724) Gery1987 válasza dsjk (#722) üzenetére

Gery1987
(tag)

Szervusz!

A véleményem erről a készülékről, hogy nagyon eltalálták. Eddig komoly baja nem volt. Egy T-Mobil-os verziót használok már Symbian Bell rendszerre frissítve kb. 2 hete. Minden stabilan működik rajta, az egyetlen hátrány amit tapasztaltam az az hogy a meleg időjárást kicsit nehezen viseli. A túl meleg környezetben való tárolás ( meleg időben, zsebben, vastag tokban tartva ) azt nem viseli túl jól, túlmelegedés jeleit ( grafikai torzulás instabil működés ) produkálta, de ez szerintem amilyen meleget kapott bőven tűrhető...egy kikapcsolás és némi hűtés helyrehozta.

Az hogy a Wifi b/g-s a sebességet jelenti amit a telefon maximum kezelni tud. Ez egy alap helyzetben maximálisan elég, hisz egyenlőre kevés helyen van 100 Mbit/s feletti net amihez a "n" is kellene. Én itthon lazán netezek :)

Egy Nokia 2700-ról váltottam mert az nem volt az igazi. Eddig csak 20-30 ezeres kategóriát mertem bevállalni, de most léptem egy szintet.

Én merem javasolni ha egy kellemes, modern készülékre vágysz ami normál használat mellett nem fog sz.rban hagyni akkor ideális választás. Az op.rendszer nagyon jó, fürge nincs tele minden fölösleges grafikai baromságokkal. Nekem nagyon megtetszett.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S Advance

(#725) dsjk válasza Gery1987 (#724) üzenetére

dsjk
(újonc)

Köszönöm a választ. :R
Azt hiszem elballagok vmi boltba/áruházba és megnézem mégegyszer alaposabban.

(#726) Sn[4k3] válasza dsjk (#722) üzenetére

Sn[4k3]
(senior tag)
LOGOUT blog

40e alatt? Szolgáltatói/független?

Nos, magánvélemény: Wave Y, mert jó anyaghasználat és design, gyors és stabil - Nokia 500, mert általában stabil, viszonylag nagy felbontás, aki eddig Nokiás volt az ez is imádni fogja - Xperia mini, mert kompakt, de mindent tud és természetesrn gyors. Én ezt a hármat ajánlom, ár elvileg ebben a sorrendben, növekvő.

Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

(#727) Ariadne

Ariadne
(őstag)

Nos vélemény, néhány hónapja használom, vadiújonnan vásárolt telefon, és az első nokiám, amit legszívesebben a kukába vágnék. Amikor megkaptam, bármilyen gondosan töltöttem is fel, de mailekkel együtt egy napot sem bírt az aksija, reggel lehúztam a töltőről, délre lemerült (semmi zenehallgatás, wifi kikapcsolva, csak némi telefonálás). Egy hét szenvedés után irány a szerviz, hosszas javítás (de mit, könyörgöm...), majd amikor visszahozták, új hibák - időnként becsíkozódik, lefagy, kikapcsol magától, sokszor nem érzékeli a képernyő az érintést, a képernyő forgatás iszonyú lomha. Volt már jópár nokiám, de ilyen sz*r konstrukció még nem, szóval ennyi volt...

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#728) Ariadne válasza Lyndon (#661) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Ahh, ismerős helyzet, sajnos... Ugyanígy jártam, ezek szerint tényleg nem egyediek ezek a hibák, és rettentően idegesítőek. :(

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#729) Gery1987 válasza Ariadne (#728) üzenetére

Gery1987
(tag)

Hali!

Csak egy kérdés...frissítve lett a szoftver? Symbian Belle van rajta? Mert ha a Symbian Anna van még rajta nem csodálkozom hogy lefagyogat mert az úgy szar ahogy van. A Belle sokkal jobb, én most azzal használom és nem panaszkodom rá. Az akksi az lehetett alaplapi hiba, az akksi volt eleve hibás...ott bármi lehetett.

Ki szoktad kapcsolni éjszakára vagy csak 2-3 percre? A fagyást okozhatja, hogyha nincs kikapcsolva a ROM egy idő után megtelik minden féle szeméttel és akkor lefagy, vagy csak újraindul.

A személyes tapasztalatom az, hogy nem kell agyon gyilkolni is remekül teszi a dolgát. Ha szükség van netre v GPS akkor elő lehet kapni. De folyamatos terhelésnél azért be tudja adni a kulcsot.

Samsung Galaxy S Advance

(#730) dsjk

dsjk
(újonc)

Újabb ötletként felmerült, hogy megtartom a Nokia 101-emet(még sose fagyott le :C ), és ennyi pénzből veszek valami kínai 7"-os tabletet.
Idézet egy nagy klasszikustól: " A pék rakja tele", hogy nem tudok ilyen egetrengető kérdésben hamar dűlőre jutni. :W

(#731) Gery1987 válasza dsjk (#730) üzenetére

Gery1987
(tag)

Hát ő...szerintem öngyilkosság kategória a kínai tablet. Elég lutri ha engem kérdezel. Gyenge minőségű hardver, és gyenge minőségű összeszerelés jellemző rájuk. Akkor inkább a Nokia 500 :D

Samsung Galaxy S Advance

(#732) arrrgggh

arrrgggh
(lelkes újonc)

SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezen a fostalicskán frissítettem SAJNOS.
hogy lehet vissza varázsolni a régi rendszert mert ez az új egy rakás szar!!!!!!!!!
légygszi, valaki................

(#733) Kabirobi

Kabirobi
(kvázi-tag)

Aki telefonálásra és sms-re és alapfunkciókra használja a telefont, hogy van megelégedve vele? Érdemes megvenni? Olvastam már ilyet is olyat is, de én nem rakosgatnék rá programokat.

[ Szerkesztve ]

(#734) arrrgggh válasza Kabirobi (#733) üzenetére

arrrgggh
(lelkes újonc)

eddig meg voltam..................

(#735) Kabirobi válasza arrrgggh (#734) üzenetére

Kabirobi
(kvázi-tag)

Miért akartad frissíteni? Most már inkább eldobnád? :)

(#736) arrrgggh válasza Kabirobi (#735) üzenetére

arrrgggh
(lelkes újonc)

mert volt ami fagyogatot, a franc se gondolta hogy tök más lesz és szar..............

(#737) Kabirobi válasza arrrgggh (#736) üzenetére

Kabirobi
(kvázi-tag)

Nem volt olyan, hogy egy érintést úgy vett be mintha kétszer nyomtad volna meg és egymás után a menüből egy almenübe lépett?

Akksi mennyit bír?

[ Szerkesztve ]

(#738) arrrgggh válasza Kabirobi (#737) üzenetére

arrrgggh
(lelkes újonc)

nem volt
kb 3-4 nap, de én "csak " telefonálásra és smsre használtam.nem neteztem meg kikapcsoltam a 3g-t

(#739) Gery1987 válasza arrrgggh (#732) üzenetére

Gery1987
(tag)

Legálisan sehogy. Ami lehetséges: használt mobilos haver megcsinálja ami garanciavesztéssel jár VAGY a nokiaprogramok.hu weboldalon a készülék fórumjában találhatsz infókat hogyan tudsz otthon rendszert újratenni, de az is garanciavesztés illetve a készülék tönkremenetelével járhat ha nem jól csinálod.

Remélem tudtam segíteni, bár meglepő hogy a régi kell mert speciel az nekem nem jött be az új viszont cseszettül jó.

Samsung Galaxy S Advance

(#740) arrrgggh válasza Gery1987 (#739) üzenetére

arrrgggh
(lelkes újonc)

hm
frissíttetem azóta csíkos a képernyő
tmobil ügyfeles közli vigyem be mert más gond van......
ja szar a szoftver és a telt is kinyírta...........

(#741) Gery1987 válasza Kabirobi (#733) üzenetére

Gery1987
(tag)

Hali!

Ha olvastad a korábbi hozzászólásaimat akkor részemről egyértelműen érdemes megvenni. Én sem tettem rá semmi olyat amitől tönkremehet, csak a következőket: Opera Mini, Ebuddy, Skype, Foreca Weather (időjárás előrejelző), a fölösleges maszlagokat kitöröltem.

Azért javaslom hogyha nem Symbian Belle rendszerrel veszed meg hanem az Anna verzióval egy frissítés javasolt. Az Anna sokszor indokolatlanul lomha és fagyogat is, a Belle-t ehhez komolyan meg kell terhelni vagy nagyon meleg környezetben kell tárolni.

Én tuti vételnek minősítem a frissítés után. :)

Samsung Galaxy S Advance

(#742) Gery1987 válasza arrrgggh (#740) üzenetére

Gery1987
(tag)

Akkor javaslom a Nokia szervizét. Itt komolyabb probléma lehet mint sima szoftveres. Ők megnézik ha valami baja van megcsinálják és úgy rakják fel a szoftvert hogy előtte teljesen lepucolják, formázzák és egyből a Belle megy fel rá. Egy próbát megér szerintem.

Samsung Galaxy S Advance

(#743) Sn[4k3]

Sn[4k3]
(senior tag)
LOGOUT blog

Amúgy kissé tényleg idegesítő, hogy a Belle designilag is változott az Annához képest. MM-ben pont egymás mellett volt egy Annás N8, 500 és Belle-es 700 és 701. Apróságok, de azért is.

(#744) Ispy válasza Kabirobi (#733) üzenetére

Ispy
(fanatikus tag)

Én pont ezek miatt kerestem telefont.

1 hónap használat után jók a tapasztalataim.

Pro:
- ha akarod energiatakarékos módban 3-5 napig lehet használni egy feltöltéssel, használattól függően
- nekem van egy e52-es gyors töltöm (mikro usb), amivel kb. 1 óra alatt újra fel lehet tölteni az akksit
- szép a kijelzője (legalábbis nekem bejön)
- jó a sebessége
- párszor már használtam a nokia navit, eddig jónak tűnik
- ha hívnak nem aktiválódik a képernyő automatikusan, csak ha megrázod kicsit, így nem veszed fel a telefont (rosszabb esetben lerakod), amikor kibányászod a zsebedből (istenem ezt utáltam a HTC-ben a legjobban)
- ha ráérez az ember egészen jól lehet rajta használni a virtuális billentyűt (meglepő módon ritka ez elütés)

Kontra:
- az enyém kicsit recsegős, mármint a háza néha bizonyos nyomásoknál
- a képernyőn bizonyos gombokat nehéz megnyomni, vagyis inkább csak el kell találni a nyomás erejét és idejét, ha már megszoktad, akkor jó

Fontos, ha annával veszed mindenféle beállítás előtt frissítsél bellére, mert én például mindent f@szán beállítottam rajta, kitapasztaltam mindent, mi hol van, erre frissítettem és kezdhettem mindent előröl, ráadásul egy rakás funkció megváltozott.

Ispy

(#745) Lacus_84 válasza Kabirobi (#733) üzenetére

Lacus_84
(tag)

Szerintem abszolút jó vétel, pláne ha csak alapfunkciókra akarod használni. Én telefonálok, SMS-ezek, netezek, youtube-ozok, angry birds-özök :) vele, néha egy kis navi (ingyenes!) és tökéletesen működik. Rajta van a Skype, plusz még egy-két hasznos alkalmazás. Nem látom értelmét telepakolni mindenfélével, csak feleslegesen terheli a rendszert. A Belle frissítés pedig megoldotta a fagyás problémákat is. Az akksija nálam átlagos használat mellett simán bírja 3-4 napig. Persze én éjszakára mindig kikapcsolom.
A kamerája nem a legjobb, átlagos képeket csinál. Én hiányolom belőle a vakut.

Nyilván vannak tőle jobb készülékek is (nyilván drágábbak), de összességében jó kis telefon, én bátran tudom neked ajánlani.

Üdv.

(#746) Kabirobi

Kabirobi
(kvázi-tag)

Köszönöm a segítséget mindenkinek! :)

(#747) eksunmen

eksunmen
(újonc)

Nem tudom letölteni az Opera mini alkalmazást telefonra a nokia áruházból. Hiába regisztráltam, hiába csatlakoztattam a telefonom, semmi.

Valaki aki ért is ehhez a telefonhoz mondja már el hogyan is kéne wifire csatlakozni. Mik legyenek a beállítások, mert nem tudok netezni wifin keresztül.
Beírom a kódot, csatlakozik, rámegyek a webre és az oldal nem jeleníthető meg.

Köszönöm!

(#748) Gery1987 válasza eksunmen (#747) üzenetére

Gery1987
(tag)

Hali!

Az Opera Mini letöltése nekem gond nélkül ment az Áruházból. Fel is telepítette, és fut is hiba nélkül.

WiFi: alapon hogy megy fel egy PC a netre ha WiFi-ről szeretnél felmenni? Csak a hálózati jelszót kéri egyszer és megy minden, vagy külön a nethez is kell egy felhasználó+jelszó kombináció? Ha az első opció áll fent akkor a Wifi lehet a baj, pl túl gyors amit a készülék nem támogat. Ha a második akkor nem fogsz tudni netezni WiFi-n, próbáltam olyan helyen, nem ment. A túlzott biztosítás mindegyik okostelefont kifekteti hacsak nem tudod a trükköket.

De javaslok egy szervíz látogatás ahol szerintem a WiFi-vel kapcsolatban biztosan segítenek. Hátha ott okosabbak mint én :)

Remélem tudtam segíteni.

Samsung Galaxy S Advance

(#749) eksunmen válasza Gery1987 (#748) üzenetére

eksunmen
(újonc)

Sikerült letölteni végre az opera minit.
És így tudok vele netezni már 2 helyen is.
Szerdán kiderül, hogy tudok e a harmadik helyen is.

(#750) Ariadne válasza Gery1987 (#729) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Nem frissítettem, mivel egyrészt melós telefon, másrészt nem szívesen nyúlkálok bele (viszont jut eszembe, a szervizelés során elvileg frissítették a szoftvert, bár ebből én csak annyit érzékeltem, hogy megváltoztak a képernyők, és lett rajta angry birds :DDD, továbbá a legidegesítőbb hibák, lefagyások épp azóta vannak! ). Azért elvárnám, hogy ha az ember vesz egy telót, az működjön ahogy van, ne kelljen még babrálni vele. Van akinek ez passziója, nekem nem... Ahogy visszaolvastam itt egyébként, minden problémát a frissítés sem old meg, lehet pár hibás darab a rendszerben. :U A netet és a gps-t nagyon szeretem benne egyébként, számomra ezek az egyetlen előnyei egy okostelefonnak (no meg a mailezés, bár a melós e-maileket nézni kötelesség, nem öröm :D), és ahhoz képest olcsó készülék.

Most egy 700-asom lett helyette, ami nagyságrendekkel jobb, pedig ez is úgy van, ahogy a gyártószalagról leesett! Jóval gyorsabb, mint az 500-as, érintésre érzékel azonnal, nem kell szenvedni vele, teljesen jó.

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.