Új hozzászólás Aktív témák

  • katona.t

    tag

    Nagyon tetszett az írásod.
    Mi már lassan 3 éve sütjük itthon a kenyeret, szintén egy Moulinex géppel. Az első pár alkalommal nem sikerültek túl jól, de pár nap alatt bele lehet jönni. Lehet, hogy nem olyan finom mind az "igazi kemencés" kenyér, de véleményem szerint otthoni körülmények között ez a legjobb megoldás és nekünk ízlik. Minden másnap este kb. 3 percet vesz igénybe amíg belegórom a hozzávalókat és tudom hogy mi van benne (fehér liszt, graham liszt, só, cukor, élesztő és mindenféle magvak), ráadásul nem kell a boltba járkálni. Sokkal egészségesebbnek tartom, mint a bolti kenyereket.
    Ha véletlenül sűrűbbre sikerül, akkor vékonyabbra vágom a szeletelőgéppel (ami szintén nagy találmány szerintem). A gumis kenyér problémáját szerintem a sok víz illetve a gagyi élesztő okozza, sokat számít a hozzávalók minősége.
    A magvas kenyér program miben különbözik a simától? Én mindig az első programon sütök, még nem próbáltam a többit.

    A cikkhez: a "fogyasztást" én átírnám "teljesítményre".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák