Új hozzászólás Aktív témák

  • tzl

    senior tag

    válasz ABE #8327 üzenetére

    Megértem az érzéseid, de hihetetlenül sajnálom a dolgot :(
    Jó volt téged olvasni, nagyon. Én nem nagyon szoktam kérdezni, mert magamnak bogarászós tipus vagyok, két okból is. Egyrészt szeretek tanulni és nálam a tanulás a megértéssel kezdődik, az meg szájbarágós leírásokból nem megy, másrészt türelmetlen vagyok, nem szeretek várni arra, hogy valaki észrevegye a kérdésem és válaszoljon, inkább kiguglizom, de ezt a fórumot jó volt olvasni, főleg a te beírásaid miatt.
    Titkon azért reménykedem, hogy meggondolod magad és tovább aktívkodsz itt a topicban, úgy, hogy csak a pro dolgokra, kérdésekre reagálsz, a nagyon lámákat egyszerűen ugord át, azokat mi is meg tudjuk válaszolni. Már ha nem véljük viccnek, mert bevallom, én pl. a H és nyilak ikon kérdést viccnek hittem, mint a korábbi kérdéseket, de most meg látom, hogy vérkomoly volt a kérdés.

    És akkor innen üzenném papának, hogy

    http://tinyurl.com/6448774

    Az FM rádiós kérdésre meg ezt üzenném:

    http://tinyurl.com/48rvee6

    Ne legyünk már lusták magunk keresni, kevesebb idő, mint hsz-t írni, aztán várni a választ.

    Nyilván vannak olyan kérdések, amik összetettek és az embernek fogalma sincs, pontosan hogy keressen rá, ezeket kell megkérdezni fórumon és akkor az ABE-féle jószándékúak élvezni fogják a válaszadást, mert nem manuális és unalmas meló lesz számukra, hanem szellemi kihívás.
    Szóval legyünk már egymásra egy kicsit tekintettel, te meg ABE fontold meg ezt és maradj, örülnénk neki sokan.

Új hozzászólás Aktív témák