Új hozzászólás Aktív témák

  • JoinR

    senior tag

    válasz harry #33040 üzenetére

    Nekem T-Mobile-os van, de elvileg az összes Defy független.
    Nekem volt hivatalos 2.2-es frissítés, és úgy jött ki, mint közép-európai, szóval sztem vodára is van (már ha van bármi különbség a 2 között).

    Úgy tudom, a hangszóró könnyen megdöglik használati intenzitástól függetlenül, de inkább csak a korai szériáknál, nekem nincs spec. ilyen jellegű gondom.

    Sokan kíváncsiak, hogy zöld vagy piros lencsés a kamera, az utóbbiból lehet HD videófelvételt előhúzni, és elvileg jobb képet csinál (tömörítés miatt, elvileg orvosolható a zöld).

    Kb. ennyihez tudtam hozzászólni, remélem segít.

    szerk: nagyon pörög a topik, ketten is beelőztek, ennyi gond legyen :-)

    Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy milyen tokot ajánlotok hozzá? Szilikon vagy kemény tok? Esetleg valami másmilyen? Illetve hogy képernyővédő fólia esetén van-e minőségi különbség érdemben az olcsóbb és drágák között? Vaterán pl 150 Ft-ért szinte mindenféle telóra van védőfólia, nem tudom ér-e valamit egyáltalán. Köszi!

    Jah és egy linket tudtok, ahol megtalálom a legjobb alternatív programokat a gyáriak helyett összegyűjtve? Vagy esetleg aki akarja leírhatná, hogy ki mire mit használ, és miért jobb a gyárinál (úgyis szeretik az emberek a saját maguk által használt programokat rátukmálni másokra :D )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák