Új hozzászólás Aktív témák

  • ABE

    őstag

    válasz DeadMeat #3080 üzenetére

    Igen, erre korábban ügyeltem is, aztán most úgy láttam, hogy mivel közel félig volt még (de legalábbis semmiképp nem 10-20%-on), ezért azt a pár percet kibírja. Hát ippegcsak kibírta, flash közben iszonyúan merül az akku. Nah mindegy, a lényeg, hogy nem lett baj, és majd erre is nyomatékosan fel lehet hívni a figyelmet a FAQ-ban. :D

    Más: szórakoztam tovább a Titanium Backuppal, kitöröltem programokat, de akármit is csinálok, a vége az, hogy Gmail frissítéskor hibaüzenetet kapok (valami google szolgáltatás hiba, elfelejtettem feljegyezni). Pedig nem törlök ki igazából semmi olyat, amit nem kéne, legalábbis szerintem. Első körben ezeket gyomláltam ki:

    syncfeed
    weather
    ecountry
    revolver
    quickoffice
    myspace
    összes live wallpaper
    kodak
    kindle
    homescreen tips
    hiphop official
    greek keyboard
    esmusica
    cardock
    calculator
    adservice
    3g mobile

    Vajon melyik lehet, ami gázos? Esetleg az adservice és a syncfeed gyanús, de máshol meg azrt írták, hogy ezeket is sikeresen kiszedték. :F Annyit hozzátennék, hogy a hibát újraindítás után lehet észlelni, tehát kiírtás után egyből nem. Szinte biztos, hogy valami leállítja a GTalk szolgáltatást, és az okozza a gondot, hogy a futó programok között nincs bent.

    Ez a wikidot olyan, hogy regisztráció után szabadon lehet szerkeszteni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák