Új hozzászólás Aktív témák

  • Neil Watts

    veterán

    válasz Narim #25820 üzenetére

    Szia!

    Szepen sorban:

    "Mobilvásárlás előtt állok, és a Motorola Defy tetszett meg legjobban a kínálatból." Jo dontes. :K

    "Ennek oka, hogy egy olyan Android-os telefont kerestem, ami árban kb. 30-40 eFt körül (akár előfizetéssel) megvásárolható, és a következő tulajdonságokkal rendelkezik: elfogadható fényképezőgép (min. 3-4 Mpixel), amihez valamilyen minimális vaku legyen (hogy sötétben is lehessen valamit alkotni), lehessen navigációra használni (pl. autóban elvezessen egyik helyről a másikra), tehát GPS is legyen benne, valamint, hogy az e-mail-jeimet meg tudjam nézni vele."

    Erre tokeletesen megfelel, a GPS helymeghatarozas regi panelban (beton az egesz, arnyekol szinte minden jelet) 3 mp alatt megvan. Samsung Galaxy 3-mal nem talal jelet itt.
    Navigalni lehet vele: Ami hivatalosan elerheto ra: Navigon, sygic, ndrive.

    "Viszont olvastam a tesztben, meg 1-2 embernél, hogy a gmail-lel való összeszinkronizálás nem mindig megy. " Igaz meg csak 1 napos a keszulek (annyi sem) de ezt direkt kiprobaltam, hiba nelkul szinkronizal.

    "A másik kérdésem az lenne, hogy mennyire használ GPS-műholdat és mennyire mobil-netet a navigációhoz?" En ugy tudom, hogy nem hasznal netet hozza, de ez jelenleg nem zavar, mert wifin van most... par honapon belul meg lesz hozza net is, 500 MB, de arra amit te irtal a 100 is boven eleg, bar ha nem sokkal dragabb az 500-as akkor inkabb legyen az.

    "A telefon nagyon tetszik, a teszt alapján elég pozitív képem van róla, csak a gmail-fiókos dolog és az adatforgalom kérdése tényleg fontos szempont nekem a vásárlás előtt." A GMaillel gond nincs. kop-kop. Az adatforgalmat is megvalaszoltam.

    "Ezen kívül, ha valami fontosabb negatívum van a telefonnal kapcsolatban, akkor azt is meghallgatom.
    Hallottam olyasmi hibát, hogy a hangszóró elnémul. Ez arra vonatkozik, amit telefonálás közben használ az ember, vagy a másikra, amint zenét hallgat? Hogyan lehet megoldani? Mondjuk SW frissítéssel?"

    Errol nyilatkozni nem tudok, elvileg szerviz megoldja, adja az eg, hogy ne kelljen ilyennel foglalkoznom.
    Egyeb negativum? Meg nem talalkoztam olyannal itt. Egy Nokia 1800-at valtott, es igy nagyon durva a kontraszt :DDD Igaz elotte volt egy Galaxy 3-am, de az nem az enyem volt teljesen, egyik csaladtag adta probalgatni...

    "Az még érdekelne, hogy SW frissítést tudok otthon végezni én is a garancia elvesztése nélkül, vagy mindenképp be kell vinnem valahova a telefont (és ott pénzért csinálják meg)?" Tegnap direkt rakerdeztem a Vodanal (ott vettem) es azt mondtak, hogy gond nelkul tudok frissiteni a Motorola Update programjaval. (kb. mint Samsungeknal a KIES legalabbis ezt mondta)

    Nincs mit!

    Üdv. core2

Új hozzászólás Aktív témák