Új hozzászólás Aktív témák

  • scapegt

    senior tag

    válasz mavlafa #20968 üzenetére

    GreenEver írt róla, frissítette a romot és jó lett neki. Az enyémnek is ugyanaz volt a baja (Csíkozás), de nem akartam belepiszkálni a telóba, inkább leadtam szervizbe, no meg miután leadtam, ő addigra jött rá, hogy romcsere megoldja :) az már más kérdés, hogy a 2., cserélt Defy-mmel is gondok voltak, ezért az szervizben kötött ki, két napja adtam le a Vodának, ahol kaptam egy cserekészüléket, egy Samsung S5320-ast, amin meg a dátumot és az időt nem lehet beállítani :W , hiába állítottam vissza a gyári beállításokat, 2000.01.27-vel kezdi mondjuk este 6-kor reggel 5 órai idővel :D és akármit csinálok, nem lehet átállítani.
    Szóval a voda szerviz idejére mindenkor ad cserekészüléket (feltéve, hogy van a boltban, ahova az ember épp beviszi). Ma néztem, változott a május 27-i időpont, június 1-re írják, hogy kész lesz :( Ha az is hibás, azt is visszaviszem...

    Egyébként úgy tudom (és gyakorlatban is így működött), hogy ha valamit többször viszel vissza mert rossz, elállhatsz a vásárlásától és visszakapod az árát. GP akkukkal jártam így, 4x vittük vissza a 4-es csomagokat, mert mindig volt egy 0-os benne, aztán ötödszörre kis könyörgés után visszakaptuk a pénzünket.

Új hozzászólás Aktív témák