2013. május 19., vasárnap

(#1) bambano

bambano
(PH! félisten)
LOGOUT blog

bíróság nem nyilatkozatot szokott kiadni, hanem határozatot :)

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#2) szakatsa

szakatsa
(újonc)

Erre mondják azt, hogy Álszentség

(#3) FTeR

FTeR
(PH! addikt)

melyik a föld legnagyobb kalóz oldala?

(#4) mazsi1911

mazsi1911
(tag)

Hozzafuzom hogy a BT a leheto legroszabb ISP amivel eddig talalkoztam.
ADSL vonalat epitenek 2012ben is, minden csomagjukra 300GB adatforgalom korlatot raknak es meg pofatlanul blokkolnak is oldalakat. Raadasul ez a kozkedvelt ADSL vonal folyton megszakad, leall. A router amit adnak a csomaghoz szinten egy rakas *zar. Nem tudom hogy itt az emberek miert nem hajlandoak tenni az ilyen szolgaltatok ellen.
En eddig 3 helyen laktam itt Londonban, mindharom helyen BT-s internet volt, es mindig ezek voltak a problemak. Ha atleped a kedves 300GB hatart akkor lekorlatozzak a netet 20-30KB/s re, fuggetlen attol hogy milyen csomagod is van.

Why join the navy if you can be a pirate?" -SJ

(#5) Youri

Youri
(PH! kedvence)

mint amilyet meg is érdemelnek

Miért érzek ebben egy kis cinizmust... a gyári dvd-k vérlázítóak, tele megkerülhetetlen előzetesekkel, meg figyelmeztetésekkel, meg logókkal...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#6) sztikac válasza mazsi1911 (#4) üzenetére

sztikac
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát azért akinek a havi 300 GB kevés... :U

Because in South Africa we call a traffic light a robot!

(#7) Dr. Romano válasza sztikac (#6) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A mai HD-s korszakban, nem is értem én se...lol :U

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu

(#8) sztikac válasza Dr. Romano (#7) üzenetére

sztikac
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó hát a non-stop blu-rayt töltögető pistikéknek biztos kevés :DDD

(#9) janos1988 válasza sztikac (#8) üzenetére

janos1988
(őstag)

Legális használatnál is kevés lehet.

http://alfahir.hu/tovabb_dagad_a_fidesz_offshore_botrany

(#10) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azzal, hogy az európai bíróságok sorra zárják le az illegális tartalombeszerzés útjait, elősegítik azt, hogy a vásárlók olyan vonzó, legális és vírusmentes tartalmakat kapjanak, mint amilyet meg is érdemelnek.”

ezen a fasságon vajon sokat gondolkoztak?

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#11) rt06

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Az oldal egyik bennfentesének a TorrentFreak-nek adott nyilatkozatából kiderül, hogy az elkövetkezendő pár évre elegendő IP-címet birtokolnak."

mi meg csodalkozunk, hogy elfogytak az ip-cimek....

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#12) moma

moma
(senior tag)
LOGOUT blog

lol, ez gyönyörű :DD

we all deserve a bit of luck.

(#13) sztikac válasza janos1988 (#9) üzenetére

sztikac
(senior tag)
LOGOUT blog

Biztos, hogy van olyan ember is, akinek ez kevés, de azért ne tegyünk már úgy mintha a 300 GB korlát olyan nagy szemétség lenne a szolgáltatótól... Sokan azt hiszik, hogy egy pár ezer forintos lakossági ADSL előfizetés árával non-stop padlógázon letöltésre fizettek elő :U

(#14) Atocha

Atocha
(fanatikus tag)

Én még emléxem, amikor wincsin vittük egymásnak a cuccokat.

Ezt állítsátok le szemetek....

(#15) Youri válasza Atocha (#14) üzenetére

Youri
(PH! kedvence)

Háromszoros vinyó árak? :DDD

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#16) Syl válasza Atocha (#14) üzenetére

Syl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én még arra is emlékszem, amikor audio kazettán vittük egymásnak a cuccot :D Merthogy a Spetrum és a C64 elsődleges adattárolója a kazetta volt. :P

A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála.

(#17) Dr. Romano válasza Syl (#16) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hajaj, régi szép idők. Ha volt valamim, akkor már jött haver az üres magnókazival vágtuk be a kétkazettásba majd play és rec :D

http://phmegbizhatosag.atw.hu

(#18) bambano válasza Syl (#16) üzenetére

bambano
(PH! félisten)
LOGOUT blog

fiatalok... lyukszalagon! az az igazi kemény dolog :)

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#25) Petyyyyy

Petyyyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

Amíg nincs meg a diploma és az állás (szoftverfejlesztő mérnök...) addig örülök is neki, hogy nem tudják lelőni a TPB-t. Nagy érvágás lenne a megszűnése. Amúgy...melyik az első számú kalózoldal? Azt írtak ez csak a második legnagyobb...

Szemed az úton, pedál a padlón - http://www.youtube.com/watch?v=wELZvVwBlZU

(#26) Huma válasza Petyyyyy (#25) üzenetére

Huma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van számtalan másik. A TPB csak az egyik legismertebb. Az igazán jók nem nyíltak mint a TPB.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#27) Petyyyyy válasza Huma (#26) üzenetére

Petyyyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

Na igen, ez igaz! De a megfelelő népszerűség már fél siker. Szeintem. A siker másik fele a jobb oldalaknál van. :K

Szemed az úton, pedál a padlón - http://www.youtube.com/watch?v=wELZvVwBlZU

(#28) domi007 válasza FTeR (#3) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Az enkór webáruház :DDD :DDD :DDD :DDD

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#29) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

Egy féligmeddig off kérdés:
Az MPAA hivatalos fordítása Amerikai Mozgókép Alapítvány? A rövidítésben szereplő "Association" ugyanis inkább szövetség, társulás, egyesület. Gondolom a Magyar Mozgókép (Köz)alapítvány nevével analógiában lett így fordítva, de nem igazán érzem helyesnek ezt a formát, mivel a kettőnek a mozgókép témakörön kívül nem sok köze egymáshoz.

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#30) LuckyL válasza sztikac (#6) üzenetére

LuckyL
(senior tag)

Letöltök napi 2db 30 gigás hd filmet, az havi 1800 gb
ja és még mielőtt bármi hülyeséget mondanál, igen, magyarországon legális saját használatra filmeket és zenéket letölteni

ezek után teljesen érthető, hogy az illető kevesli az angol korlátot, ha ő a magyar korlát nélküli nethez szokott

(#31) quarros válasza sztikac (#13) üzenetére

quarros
(kvázi-tag)

Ha magyar viszonyokról lenne szó igazad lenne. De itt Nagy Britanniáról van szó, ottani előfizetési árakkal. Arról nem is beszélve, hogy ott elérhető a Netfix, Hulu és egyebek. Ami garantáltan nem csak pár száz megát generál legálisan havonta.

[ Szerkesztve ]

(#32) copass válasza bambano (#18) üzenetére

copass
(senior tag)

seregben, ilyen távírászgépeken lyukszalagra nyomtuk ki a nyomtatványokat.
egyet élesben rögzítettünk, a végeket össze ragassztottuk és máris ment a duplikálás.

(#33) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Cumika. ;] :DDD

Nokia Lumia 920 + iPad 3.

(#34) Hunpriest válasza Youri (#5) üzenetére

Hunpriest
(tag)

+1

Tényleg van olyan 6k+ forintba kerülő BRD, aminél vagy öt percnyi bemutató, céglogót és a kedvencem: ne másold le a terméket, hanem megvedd, mert különben... kell végig nézni.

Bár némelyik kiadó azért eljut odáig, hogy átléphetővé teszi ezeket, de attól ez az én igényeimtől még mindig távol áll, ami az, hogy: berakom a lemezt és már megy is a film azonnal!

(#35) atidzsiforc válasza mazsi1911 (#4) üzenetére

atidzsiforc
(senior tag)
LOGOUT blog

Van kabelnetuk is, bt infinity a szolgaltatas neve es elvileg jo.

[ Szerkesztve ]

nyolcadik utas a halász

(#36) Balinov válasza rt06 (#11) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egy hatso indok az Ipv6-ra? ;]

HTC One...Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Nikon D5000 - Bicskás internyet, Nexus 7 32GB Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#37) mazsi1911

mazsi1911
(tag)

Vanam kabel net is, ehez kb csak az juthat hozza aki a fouton lakik, tehat a lakossag kb 1%a, mivel ott leginkabb csak boltok vannak. Ettol fuggetlen azis korlatos asszem 600GBra, a legpofatlanabb dolog amit csinalnak az nemaz hogy szakadozik vagy barmi ilyen, hanem hogy rairjak a szolgaltatasra hogy Unlimited aztan kisbetuvel a szerzodesben alairatjak veled a FUP (Fair Usage Policy) dolgot ami leirja hogy Unlimited alatt 300GB-ot ertenek ok. Ezek miatt mar jopar per megy ellenuk itt, hisz ez olyan mint amikor az Apple rairta az iPadre hogy 4G aztan pedig csak az USA frekvenciakon lehet kihasznalni a 4G-t.

(#38) MacCaine

MacCaine
(őstag)
LOGOUT blog

Várható volt...

Pee for Houston, pee for Austin, pee for the state my heart got lost in... And shake twice for Texas. :-DDD

(#39) tdd587 válasza mazsi1911 (#4) üzenetére

tdd587
(őstag)

+1. Én is ezt tapasztaltam. Egyszerűen nevetséges ott a net szolgáltatás. Nem is értem, ha pl. ott egy diablo fan napi szinten nem tud játszani, meg hétvégén is elmegy a net órákra, akkor mégis mire van az előfizetés... játszani nem jó, letölteni nem jó, böngészni is csak akkor, ha éppen működik... komolytalan. Amikor hívtam őket, mindig mondták, hogy szerintük már jó. Másnap megint nem ment...

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#40) mazsi1911 válasza tdd587 (#39) üzenetére

mazsi1911
(tag)

Igy van, pontosan. Jonak irod, pont Diablo fan vagyok, szerencsere megtudom oldalni hogy mobil netet megosztom es arrol jatszok. Se lagg se szetkapcsolas nincs:)

(#41) atidzsiforc válasza mazsi1911 (#37) üzenetére

atidzsiforc
(senior tag)
LOGOUT blog

Igaz, bar en nem fouton vagyok es elerheto. Majdnem valtottam is ra virgin mediarol, de mikor megmondtam nekik, hogy ha nem szunik meg a packetloss, akkor bekottetem az infinity-t, egyik naprol a masikra visszaallt a szolgaltatas minosege hasznalhatora.

[ Szerkesztve ]

nyolcadik utas a halász

(#42) elistvan válasza Huma (#26) üzenetére

elistvan
(fanatikus tag)

Esetleg privátban nem írnál meg párat?

(#43) sztikac válasza LuckyL (#30) üzenetére

sztikac
(senior tag)
LOGOUT blog

Letöltök napi 2db 30 gigás hd filmet,

asszem' erre szokták mondani, hogy getalife! ;]

ja és még mielőtt bármi hülyeséget mondanál, igen, magyarországon legális saját használatra filmeket és zenéket letölteni

tisztában vagyok vele.

(#44) Youri válasza sztikac (#43) üzenetére

Youri
(PH! kedvence)

egyelőre még az

(#45) mazsi1911

mazsi1911
(tag)

Miert is lenne napi 60GB sok? vagy 2 full hd film? Ha van lehetoseged, olyan TV-d akkor miert is lenne gond naponta 2 filmet megnezni? Szerintem aki raszan annyit a dolgokra ami a fullHD lejatszashoz szuksegesek az megengedheti maganak aztis hogy letoltson ennyit es ha ezt a szolgaltato miatt nem teheti meg akkor nem az illeto a hibas hanem a szolgaltato.

(#46) bambano válasza mazsi1911 (#45) üzenetére

bambano
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azért, mert 24 órából normálisabb ember 8-at alszik, 8-10-et dolgozik, marad 6 óra, vagyis az életének a nem munkás részének a felét a tv elé ragadva tölti (két másfél órás filmet feltételezve a magyarázat egyszerűsítése érdekében). De ha pontosabban számolnánk, hogy munkába közlekedni kell, bó'tba kell néha menni, mosni, takarítani, akkor gyakorlatilag a rabszolga munka után egyetlen dolgot tesz: leomlik a tv elé és megnéz minden ócska zskat filmet.

Merugye a napi két filmben nem csak az a veszélyes, hogy elveszi az összes idődet, hanem az is, hogy nincs annyi jó film, hogy napi kettőt kiadjon.

fentieket szokták angol szlengből importálva get a life mondattal rövidíteni.

az csak egy csepp rezzenése a nagy internet óceánon, hogy lerántott hozzá 60 gigát.

(#47) Cyberpunk válasza bambano (#46) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt mond egy kocka fórumon.:D Végül is igaz csak itt a gép előtt tölti az idejét, én meg még munka alatt is.

Nokia Lumia 920 + iPad 3.

(#48) rt06 válasza mazsi1911 (#45) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem az a gond, hogy napi 2 filmet megnez valaki, hanem hogy altalaban pont azoknak nagy e teren a szaja, aki pont nem legalisan tolt le napi 2 br filmet

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#49) LuckyL válasza sztikac (#43) üzenetére

LuckyL
(senior tag)

nem nyugszol bele te túl könnyen hogy egy multi kib***ik az ügyfelével?
azthiszem erre szokták mondani hogy gyáva proli :)

(#50) LuckyL válasza rt06 (#48) üzenetére

LuckyL
(senior tag)

miért ne tölthetne le valaki 2 darab hd filmet naponta?
filmek letöltése legális, értsétek már meg
ha akarom napi ezer film letöltése is legális
sőt az összes valaha készült film letöltése is legális :D

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.