Új hozzászólás Aktív témák

  • Naras

    őstag

    válasz Latza #2456 üzenetére

    Sztem ha Uninstallálod a progit, amire be van állítva, biztos ismét rákérdez...

    Amikor felinstallálták egy appot, az bekerül a belső memóriába, és onnan válik elérhetővé a későbbi használathoz. Az install file törölhető, de sztem érdemes megtartani, általában nem sok helyet foglalnak, de akármikor jól jöhet... (persze ez csak az ébn véleményem)

    Ha törölsz egy appot, az valamit még hagyhat maga után, azonban a telefon ki és bekapcsolásakor ezeket üríti, kipucolja magát, ígyeltűnnek a felesleges dolgok...

    Több böngészőből egyszerre még nem is gondoltam, hogy szükséges lenne törölni a cash-t, egyébként ezt a böngészők beállításaiban lehet megtenni általában, azt esetleg el tudom képzelni, hogy egyik-másik ugyanazt a helyet használja... node miért használ többet? Meg kell találni, hogy melyik jön be a legjobban... addig meg, ki lehet bírni 1-2 ürítést (sztem)... (Mondjuk, amennyi app van már Marketen, még azt is el tudom képzelni, hogy tán ilyen is fellelhető :) )

    Van többféle megoldás, melyekkel akár távolról is letilthatod a telefont, bemérheted a helyzetét, lehallgathatod, a kamerájával képeket készíthetsz, és a többi, bár egy jó kacifántos feloldási minta is elég jó lehet, 5. rontás után már elég keményen lock- olódik a cucc...

    Google - en rákerese biztos találni fogsz sokmindent, ha mégis érdekel valami komolyabb, vannak ingyenesek is... (én maradok a feloldási mintánál)

    [ Szerkesztve ]

    Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)

Új hozzászólás Aktív témák