Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz brumi1024 #1215 üzenetére

    Hát ez tényleg hihetetlen, hogy ennyit szerencsétlenkednek. Engem is dühít, pedig nem is az én gépemről van szó. :D
    De ezzel az én márkába/szervizbe/ügyfélszolgálatba vetett bizalmamat is erősen csökkentik.
    Korábban egyöntetűen azt hallottam a Lenovo-ról, hogy nincs semmi gond az előbb említettekkel, sőt, a szervizes ügyintézés gyors és problémamentes. Lehet, hogy addig volt jó ez a részleg, amíg ki nem költözött az egész Lengyelországba, és most ott még egyelőre újonc amatőröket osztottak be, azok szerencsétlenkednek.

    Mostanában amúgy sem hallok túl jókat a Lenovo-ról. Haverom pl. most vett egy gépet (Z575 széria valamelyik darabja), kibontotta a csomagolásból, örült neki, mint majom a farkának, aztán látja, hogy a Delete gomb eleve félreáll (kb. feleannyira, mint az enyém most, ha lenyomom a PgUp gomb szélét), csúnyán kattog (hát igen, mint ami el van b@szva), ha nyomogatja.
    Egy vadiúj, bontatlan gép, ami most érkezett frissen, ropogósan a forgalmazó boltba is, miért nem lehet teljesen tökéletes állapotban? Miért van elb@szódva a billentyűzete? Haveromnak szerencsére a boltban saját költségre gond nélkül kicserélték (USAnotebook; gyorsan rendeltek egy újat, nem küldözgették vissza, és vártak a válaszra), de ez akkor is eleve csalódás volt számára, amit nem is csodálok.
    Ezentúl azt mondta, hogy a már kicserélt gép beépített hangszórója néha érdekesen torzít, pl. bootolásnál van egy hang, és van, amikor egyszer csak rekedtesen kezd el szólni, és ez váratlan időpontokban néha játéknál is előkerül...
    OK, lehet erre mondani, hogy "előfordul", de azért felmerül az emberben a kérdés, hogy akkor vajon milyen minőségellenőrzés van a Lenovo-nál, ha ilyen elég látványos hibát kezeletlenül hagynak (egy gomb félreáll), vagy a másik kérdés, hogy vajon csak hozzánk küldik-e a szart (mondjuk Közép-Kelet-Európa térségébe), mi vagyunk-e ilyen "kiváltságos" helyzetben.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák