Új hozzászólás Aktív témák

  • Dominó85

    veterán

    válasz st3v3np3t3r #5163 üzenetére

    Nem kell OFF-ba tenni. A tiszteletet pedig rajtad kívül mindenkinél kiérdemeltem. És nyugodtan kommentáltad. A hatszáz kérdésedre pedig két sorban tudtam válaszolni azzal, hogy az S433-as rom tökéletes kiindulópont lehet, ha stabil romot szeretnél, ami az általad felsorolt hibáktól mentes. Nem tudom ezt miért vetted oly zokon. 12 órában dolgozok, ahogy sokan mások is, mégis vagy 40-50 K3 Note tulajnak segítettem SW/HW hibát megoldani, nem csak erről a fórumról. Emellett, ahogyan sok más embernek nekem is dolgaim vannak, amik felsorolása senkit sem érdekel és igen hosszú lenne. Közben nem csekély egészségügyi zárlatok is voltak a 31 éves (már szétrobotolt) korom ellenére. De senkinek sem panaszkodok. Egyeztetek és amikor mind a két félnek OK, akkor meg is csinálom, amit kell. Még csak nem is találkoztunk személyesen, így felesleges bármiféle szakmai vagy egyéb e-pénix méregetés. Nekem meg nem kenyerem. Csak tudod elefánt a porcelánboltban stílussal jöttél ide. :R Telefon hiányában pedig másik romot az S433-nál és "lejárt" MIUI V5 illetve V8 romokon kívül, valamint Cuoco92 egyes munkáit ideértve nem tudok ajánlani. Ezért jó a fórum a rengeteg taggal/tulajjal, hogy kitapasztaljuk melyik rom mit tud.

    És félreértés ne essék, nem a szakmai hozzáértésed firtatom, csak javasoltam a hiba első körös SW hibakeresését. Mivel NVram törlés és egyéb szoftveres sérülés is bekövetkezett/hetett a kollégánál. Pont egy kedves itteni K3 Note tulajjal fedeztünk fel egy olyan hibát, ami miatt a telefonja bizonyos "dolgok miatt" folyamatosan elvesztette az IMEI-t és még csinált pár furcsaságot. A végén már mi is HW hibára gondoltunk.Szerencsére nem az volt.

    Ebben az esetben is remélem hogy csupán SW hiba ez a szakadozás, ugyanakkor a gyanúm nekem is a HW fele húz. De mielőtt buherálnánk a telefont, jobb egy plusz kört futni, amivel jobban nem lehet ártani neki. ;)

    * Péter - 06302461862 *

Új hozzászólás Aktív témák