Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Nem vagyok Android ellenes egyáltalán, nekem kb 1,5-2 éve Galaxy S Advance van, és jól működik.
De, amit mondani szeretnék:Normális készüléket kell venni, ennyi.
Annak idején HTC Desire-em volt, a HTC akkori legjobb telefonja, ami elég jónak számított, normális készülék volt, és nekem is csinált néha olyat, hogy csörgött, de nem tudtam felvenni. De egy egyéni ROM ezt a hibát orvosolta. Szóval egy jó telefonnak is lehetnek hibái
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Én nagyon szerettem a Desire-t, csak a tárhely mérete volt a probléma vele. Amúgy nem vagyok az a ROM-olós fajta, sőt, én jobb szeretem a műszaki dolgokat eredeti állapotukban! Mindig vigyázok is minden cuccomra. Szóval egyszer feltettem a HTC-re egy ROM-ot+Kernelt, és onnantól jól működött, nem volt vele gondom, volt használható, nem elfogyó tárhely (SD) onnantól kezdve. Most a Galaxy S Advanc-n is egy kicsit kikapált gyári 4-es Android van (Acef féle, innen a fórumról). Azért tettem fel, mert a 4-es Android érkezése után gyalázatos lett a telefon. Lassú, döcögős. youtube-ot nem tudtam használni, ha ment egy másik app. Most meg tök jó, az üzemidő is, nincs semmi baj vele, nem akad, teljesen stabil. Csak már eljárt felette az idő, és szeretném egy modernebbre lecserélni. Csak sajna még tanácstalan vagyok. Nexus 5/G2/Lumia 735/Z3 Compact a szóba jöhetők (utóbbi mérete miatt szimpi, az ára miatt nem. Valószínű, hogy N5/735 közt fog eldőlni.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Igen, jókat hallottam róla, meg hát a fórumon is ajánlják. XXLGSM-nél 66 körül van. Vagy 67. Igaz, az már majdnem 70 Csak lejjebb megy az ára 1-2 hónap múlva. Nem holnap tervezem a vásárlást.
Nekem egy ismerősömnek Nexus 4 volt, de nem volt rá panasza. SZóval meglátjuk. Majd kipróbálom mindkettőt, ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest