Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    kéne valami jó kis ph-s gasztro eszmecsere topic.
    nemrég el kezdtem gyűjtögetni a képeket néhány főzésemről.
    érdemes lenne némi eszmecsere, hátha tudunk jó ötleteket nyerni egymástól.

    mert némely kockák is tudnak főzni, nemcsak a pizzarendelés a tudományuk....

    csak 2 pl.

    fokhagymás, kápiás, répás karaj, petrezselymes rizzsel.

    [link]

    [link]

    (most már lisztes szűzérmével készítem.)

    0.25-ös dobozokban jól fagyasztható.

    ****

    óriás kagylótésztába töltött, "carbonara típusú" szósz.
    sorrendben: bacon, füstölt-főtt tarja, zöldpalrika, reszelt sárgarépa, póréhagyma a zöldjével, cukkini, füstölt krém és kockázott sajt, tejszín.
    fűszerek: só, őrölt színes bors, kapor, sok petrezselyem, lestyán,
    tálaláskor reszelt parmezán.
    folyamtképek egy régebbi verzióról készültek, de itt a legújabbról a végeredmény:

    a régebbit sült mellkockákkal készítettem, de tarjával jobb.

    [link]

    ez a szósz is jól fagyasztható.

    [link]

    [ Módosította: bnss ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák