Új hozzászólás Aktív témák

  • herrká

    senior tag

    Sziasztok!
    Az Asszony nemrég kapott ilyen telefont cégesnek. Pár hete kezdte, hogy magától újra indult vagy éppen be volt kapcsolva, ott volt mellette az íróasztalon, aztán egyszer csak kapta az üzeneteket, hogy nem fogadott hívásai voltak! A hívó félnél az volt a tapasztalat, mintha ki lenne kapcsolva. A hangszórója erősen recseg, sokszor érthetetlen. Néha melegszik, csak úgy az asztalon.. Töltés közben szinte mindig forrósodik.
    Sosem volt mókolva, hivatalos trémobilos, vásárlás óta tokban, még a kijelzőn a gyári fólia.
    Vissza vitte a helyi tré irodába, garanciális javításra.
    Tegnap küldte vissza a budaörsi szerviz egy kísérő levéllel! A készülék garanciában nem javítható, azt meg is vonták!!! mert mechanikai sérülése van!!! Ez ugyan nem látható, de okozhat mikroszkópikus repedéseket a telefon áramkörein. Ellátták valami védőfóliával is, hogy nehogy "piszkáljuk". Szerintük a készülék így nem használható! Viszont nem garanciában szivesen javítják!!! Van néhány kép is a sértetlen telefon éleiről. Jobban megnézve a hosszanti oldali képnél látható enyhe ív a készüléken. Megnéztük, tényleg kissé mintha hajlott lenne. Eddig nem tűnt fel. Flip tokban volt. Le soha nem esett! Zsebben soha nem volt!
    Szerintetek most mit lehet tenni? A főnök azt mondta az Asszonynak, ő választotta ezt a sz@rt, oldja meg! Nem vesz neki másikat!
    Mit tehetünk szerintetek? Hová forduljunk?
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák