Új hozzászólás Aktív témák

  • szabadgy

    tag

    válasz gyurikabmx #1252 üzenetére

    Hangerő: ha jól tudom, akkor alapból minden telefonban egészségügyi okokból szabályozzák a hangerőt. Nyílván olyan országokban ahol nem 40 éves metrók járnak lehet, hogy hallani is lehetett valamit velük. Nekem a Samsung v. a Nexus 4 telefonban az első dolgom a hangerő mókolás volt. Mate7 szerintem DTS nélkül "élettelen" hangzást nyújt, viszont ha be van kapcsolva, akkor szerintem jó.

    Összeszerelés: Nyílván lehetnek hibás termékek, de a "nyekergő házat" vhogy nehezen hiszem el. Vegyük a Note 4-et. Nehezen hiszem el, hogy műanyag több darabból álló ház nem nyikorog neked, de egy unibody fém ház igen.

    Amit te írsz az a CPU és szerintem nem rossz a Snapdragon-hoz képest. De a GPU-ra olvastam máshol is hogy a teljesítményben alul marad. Viszont szerintem ettől még lehet vele együtt élni. Esetleg hardcore gamer-eknek nem biztos, hogy 100%-ban megfelel a Mate7 GPU-ja.

    Romolás: úgy gondolom azért nem lehet hibáztatni a telefont, hogy nincs rá külső fejlesztés. Ha valakinek ez szempont, akkor olyan telefont kell venni. Samu, LG, Nexus, OPO stb....

    Support: OTA frissítés 2 is volt január óta, pedig nem volt semmi hiba a telefonnal. Hivatalos infó nincs, de meglepődnék, ha nem lenne Lollipop.

    Ezt írod: "Egyszer egy cipzár hozzáért " : én hozzáérinttem a zip-zárhoz de nem tört le. Valljuk be, hogy nem szimpla érintésnek kellett lennie. Kezdetben a méretéből adódóan nekem is volt, hogy asztalhoz ütődött és mégsem lett semmi baja. Pedig még csak gyári fólia van rajta + Pelosi tok. Az üveg lapot fel sem tettem.

Új hozzászólás Aktív témák