Új hozzászólás Aktív témák

  • FroggyT

    csendes tag

    Sziasztok, segítséget kérnék.... Ma reggel OTA szólt, hogy van frissítés, nagy naivan útjára indítottam a procedúrát, azóta csak az eRecovery indul el bekapcsoláskor. A wifis restore nem megy ( Getting package info failed), úgyhogy ezzel befejezettnek tekintettem a szívatást, innen már rajtam múik majd, hogy merre megy a dolog.

    Gondoltam esetleg SD kártyáról rápakolok egy full gyári romot a 3 gombos megoldással, ekkor kezdtem nézegetni, hogy melyik verziójú telefonom is van. A telefont USBvel ráakasztottam a gépemre a mostani állapotában. Ki-be kapcsolgatás közben FRD L19-ként hivatkozott rá, de a gyári doboz tele van kínai betűkkel, leírás is kínai, és FRD-AL10 van ráírva az adatoknál (puremobile.hu-tól származik, írták ők is, hogy ázsiai modell)
    De a lényeg: akkor most L10 vagy L19-el kellene próbálkozzak hogy megszabaduljak az eRecoverytől? Ezekből melyik verzióval mehetek tutira ha fogalmam sincs mi volt a legutóbbi működő verzió? Milyen megbízható forrásból szerezhetem be egyáltalán a gyári FWt? (gyári support honlapon csak USA verziót találtam elsőre, mondjuk nem kerestem még igazán erősen...)
    Előre is köszi az építő jellegű hozzászólásokat.

Új hozzászólás Aktív témák