Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gez02
tag
válasz fengsuhi #1948 üzenetére
nekem is ilyent küldtek, szerintem az proximity szenzor miatt van kivágva, a kamera meg csak fotózzon az üvegen át
tényleg nem néz ki jól, jobban tetszene ha szimmetrikus lenne, ráadásul nekem az egyik sarkánál nem hajlandó feltapadni normálisan - le fogom cserélni egy bóvli üvegre azokkal eddig nem volt gond -
Pe-pe
tag
Egyébként, hogy kell fel rakni egy ilyen üveget?
Láttam már róla videókat, de nektek mik a tapasztalatok vele, mire kell vigyázni?
Hogy oldjátok meg, hogy ne legyen porszem vagy szösz alatta?
Vákuumban???-------------Xiaomi Redmi Note 2 ver.:FDD 16GB ------ ; --------- Raspberry Pi 2 --------
-
grafnet
veterán
Micsoda?
Két tippet is kaptál.
Az elsőt megerősítették.
A második: igen egy csepp vizet teszel alá. Amikor kinyomod, kipréseled alóla a vizet kihoz minden trutyit, s úgy rácuppan, leszedni sem bírod.
Természetesen nem a hangszóróba kell terelni a vizet!De, YT-on rengeteg videó van fent a tényleges elkövetésről.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
-
gytacs
tag
Na előjött még egy probléma (a low fps kamera után). Nem szoktam nagyon sms-ezni, ezért későn vettem észre, de nem tudok sms-t küldeni. Fogadni tudok, küldeni nem. :S Vkinek vmi ötlet, hogy ez miért lehet? Vagy mit nézzek meg vmelyik beállításban? 5.9.24 van fent, prime a telefon. Az alap ratyi rommal amivel küldték azzal még tudtam sms-t küldeni. Másik a more locale 2-t feltelepítve és használva a gyári file kezelő nem működik, de ez nem nagy gond, feltettem egy másikat.
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Valaki homályosítson fel legyen szíves: a prime modell tudja a 4g-t európa ezen részén?
-
gytacs
tag
válasz bali0000 #1970 üzenetére
Telepítsd az appstore-ból a MoreLocale 2-t. Egyszer elindítod, megpróbálod beállítani, hogy magyar legyen, kiírja, hogy nincs root jogosultságod. Megnyitod a security app-ot, azon belül permissions/root access, ott engedélyezed a proginak a root-ot. Kilépsz a securityből, elindítod megint a morelocale-t, beállítod a magyart, és kész is. Azok az apok lesznek magyarok, amik abban a romban is amit leírtál. Pl google maps, azon belül magyar lesz a navigáció stb.
-
Xmister
senior tag
válasz bostone #1972 üzenetére
Mindkét model tudja (legalábbis az FDD verziók), egyedül a 800MHz-es sávot nem, amit vidéken szoktak használni a szolgáltatók.
Én vidéken lakom, az előző telefonommal tudtam gyenge 4G-t fogni, a Note 2 csak 3G-t tud itt. Viszont 10km-el odébb, meg persze Pesten is megy a 4G is. -
Imy
veterán
Aki rendelt másik hátlapot, az honnan rendelte? Kellene valami jó, jó áron, le akarom cserélni a fehéret.. E-bay előnyben, de nem találtam semmi jót.
-
kop8
őstag
Mindenkinek jo a beszèdhangszoroja?
Idáig nekem is jo volt meg hangos is de ma olyan halk lett hogy szinte nem is lehet hallani a beszédet, pedig maxon van!Hangszoro tiszta meg ujra is inditottam a telefont de nem javult meg!
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
GoldhandRent
őstag
Megrettent ez a sok hibajelentes :s
Lehet megse ez a telefon a legjobb valasztas?-
-
Imy
veterán
válasz GoldhandRent #1982 üzenetére
Mi volt a sok hiba?
-
tokyo2
tag
Hülyeség... kb... Egyedi hibák, firmware frissités hiánya... stb. Stabil jó teló ne dőlj be az egyedi problémáknak. Nálam minden ok, általában azok írnak a fórumra akiknek vmilyen problémájuk van... nem csak itt, máshol is.
Hétről hétre stabilabb lesz a teló. 10 millió eladott készüléket prognosztizál a xiaomi vezetője év végéig.. Szerinted???
Sikeres a projekt v. nem?[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Mondjuk azt nem árt észben tartani, hogy egy adott készülék topicjába általában azok írnak akik érdeklődnek a készülék iránt, vagy azok akiknek esetlegesen valami problémájuk van a készülékkel/szoftverrel, aki pedig gond nélkül használja, az nem fogja ezt általában megosztani, tehát a fórum hozzászólások egy torz képet mutatnak-mutathatnak a még csak érdeklődők számára.
-
konigjanos
senior tag
Ma megkaptam a készüléket eustock-ról. Nagyon elégedett vagyok vele, bár rögtön feltettem egy apex-et, mert nagyon hiányzott az app drawer ( nem volt még miui-s telóm) Annyit kérdeznék, hogy sd kártyára mi módon lehet átteni az alkalmazásokat, és eleve oda telepíteni?hiába adtam root jogot a titanium backup-nak, nincs is meg a mozgatás sd-re opció.
-
kenand
veterán
Hol tudnám a sim pin kódját átállitani?
Tudtok működő 2 sim kezelő alaklmazást note 2-re? -
fengsuhi
csendes tag
Szeptember 16-án rendeltem meg a védőüveget innen, és múlt pénteken érkezett meg. Szóval 2 hét 2 nap. Ettől az eladótól vettem Nillkin frosted hátlapot is, bár azzal még ismerkedek, mert elég vastag lett tőle a teló. Ha karcos lesz a gyári hátlap, le lehet cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
Akkor eltünik minden a telorol, nincs valami stabil jol müködö rom amire ki lehet jelenleg cserélni mert ez nem hibátlan ami most van...
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kop8
őstag
Tákolt van még rajta, de nem is jo annyira...
Van olyan amiben nincsenek kinai betüs programok meg előugró ablakok, és használható is?Nem baj ha angol!
[ Szerkesztve ]
-
GoldhandRent
őstag
válasz kelzsoca #1986 üzenetére
& a tobbiek akik valaszoltak:
jelenleg XRN1-em van, annak a topikjaban kezdetben nem volt ennyi hibauzenet. Nem volt "rossz a kamera", nem volt "videozas kozben fps dropp", nem volt "hamar merul a telefon" es IMEI vesztes is csak 1, az is user hiba, ha jol emlekszem.
Ott a hibak csak kesobb jelentkeztek "sargul a kijelzo", "nem adnak ki miui v6-ot" de semmi komoly. Ennel azert joval tobb hibat vettem eszre.
Teny, hogy lassan 10millio keszuleket adtak el, es elenyeszo a "hibas" darab... De meg van az eselye, hogy pont nekem legye szar.
Eddig azthittem a Prime az premium(abb) kategoria a masik kettonel, de most valaki Prime-ra is panaszkodott... Korulbelul junius ota varom a XRN2 bejelenteset, nagyon meg akarom mar venni, de most elbizonytalanodtam.
Gondolkoztam meg mi4c-n is, de most vegiggondolva (abba is 2fele kamera kerulhet? Wtf) lehet nem olyan jo es megbizhato marka mar ez a Xiaomi mint 1-2 eve volt. Mas markat meg nagyon nem vennek...
Varok meg, aztan kiderul.[ Szerkesztve ]
-
-
tamass.szabo
tag
Hát nem tudom, azért nekem egy sárguló kijelző súlyosabb hibának tűnik, mint az akkumlátomidő vagy a kamera, mivel, ha jól látom, sokan szoftveres hibának tudják be, és sokan már nem panaszkodnak a dologra, az IMEI vesztés meg megint csak a kínai webshopos tákolt romok miatt van, ha jól tudom.
-
deadbody
tag
Akksi idő gond sztem is betudható szoftveres gondnak az még javulhat, kamera szintén, meg kell várni az első stable romot, utána lehet levonni a következtetést hogy akkor mégis milyen.
Az mtk-s hongmimra ami ezelőtt volt, feltoltam tesztként egy aosp romot, 1 hétig teszteltem, +1óra kijelzőidőt produkált a stable miuihoz képest, elvileg V7-et úgy hírdették sokkal jobb az energiagazdálkodása, ha kijön egy stable rom, kíváncsi leszek mit hoztak össze, de ha lesz értelmes aosp rom, tuti kipróbálom az mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest