- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszapi
őstag
Hm...
Play áruházból a chamelephon alkalmazás megoldotta az IMEI gondomat.Azt már nem néztem hogy factory reset után mi történik,de így már lehet telefonálni!
-
Viper26
nagyúr
Szépen pörög a topik, hajrá.
5.9.18-at én is frissítem nemsoká.S23 | Garmin epix™ Pro
-
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Itt egy kis szavazás. Tudom hogy van benne olyan ami még nem elérhető, csak kíváncsi vagyok a végeredményre.
[ Szerkesztve ]
-
Henker2
addikt
FM rádió van a telefonban?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
drr
őstag
Nagyon sok a tapasztalat már, hála az égnek! Valaki csinálhatna egy első hozzászólást, amiben minden fontos infó ott van
-
monyo12
tag
Sziasztok! Valaki rendelt már a minidealtől(eu stock-ból)? Mennyi idő alatt ért ide?
Köszi -
Henker2
addikt
Én akkor sem találom az FM rádiót a telóban. Valaki tudna segíteni,hogy hol van?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Milestone2
nagyúr
Olli ezt kérte hogy jelentkezzen valaki aki leírja.
Duliee mondta hogy ha a hétvégéig nem adja el megírja (de szerintem biztos eladta) Gondolkoztam rajta hogy összeszedem az infokat, de (még) nincs ilyen telefonom (csak Note 1), személyes tapasztalat nélkül nem akarom, nehogy valami hibásat írjak.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Pe-pe
tag
Milestone2, Duliee: Köszi, most már meg van a root jogosultság, csak nem láttam a fától az erdőt
-------------Xiaomi Redmi Note 2 ver.:FDD 16GB ------ ; --------- Raspberry Pi 2 --------
-
GoldhandRent
őstag
Hú de szépen pörög a topik
Egy-két kérdésre, aggodalomra írtam volna segítő választ, de aztán sok-sok hsz.-el később megoldódott vagy segített más
Egy mindenre kiterjedő téma összefoglaló érne már! olyat nem lehet, hogy többen írják meg ? Vagy valaki bevállalja és aki még tudna valamit beleírni, az ír egy privit az írónak.
-
-
XenHai
senior tag
Nillkin TPU caseről mi a véleményetek.
-
Milestone2
nagyúr
válasz GoldhandRent #1314 üzenetére
Mekkpróbál 6 tyúk.
Aki fontosnak érez egy-egy infot küldje el privátban, hétfõn egybegyúrom.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
kemnano
csendes tag
válasz Milestone2 #1317 üzenetére
Előre is köszönjük!
😀 -
Depression
veterán
válasz Depression #1153 üzenetére
Sajnos nem működik ez sem a kocsi beépített bluetooth kihangosítójával. Ez szerintem kifejezetten xiaomi/miui vagy mtk hiba
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Nestor16
senior tag
válasz DJ Diablo #1304 üzenetére
Akkor engem is érdekel egy ilyen statisztika: Mennyiért vetted a készüléked?
(Viszont inkább csak a 16 GB-al rendelkezők szavazzanak és csak egyszer )Üdv, Dávid
-
Depression
veterán
válasz Milestone2 #1321 üzenetére
Most kaptam kézhez, holnap csinálok egy gyors összehasonlítást.
Imei elmentésének menete elég fomtos lehet.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
szaszapi
őstag
válasz Milestone2 #1321 üzenetére
Írd bele egyelőre e a chamelephon alkalmazást,az IMEI ideiglenes visszaállítására,teló be van lakva factory resettel nem próbálkoznék most már,viszont sajna asszony fél méterről leejtette a jobb felső sarkából letört egy darab.Az üvegfólia oda nem ért már el,de pont az üvegfóliáig tört le.
A szilikon tok csak jövő héten érkezik,megvédhette volna....most már mind1 ez van sajna... -
DougButabi
tag
válasz Depression #1319 üzenetére
És arról van infód, hogy más kihangosítóval működik e?
Vagy hogy milyen telefon ami ebből a szempontból működőképes? -
grafnet
veterán
Előre is: elnézést!
PRIMEot ki honnan rendelt, s mennyi idő alatt ért haza neki?
Most csak telefonon tudok böngészni, de így nagyon nehéz kiszűrni a jót...Tényleg köszönöm a segítséget! Jöhet privibe is!
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Nestor16
senior tag
válasz grafnet #1325 üzenetére
Újra rendelhető 16 és 32 GB-s változat is az Oppomart-ról (választható színű hátlappal):
Note 2 16 GB
Note 2 Prime 32 GBTöbben is rendeltek már innen (én is), megjött és nem kellett semmit sem pluszba fizetni, csak a $20 postaköltséget.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Milestone2 #1312 üzenetére
Én sajnos egyelőre nem tudom tesztelni, annyi munkám szaladt össze, így Depression átvette tőlem
/ asztalomon 3-4 Lenovo van szoftverezni kell őket, meg egy GSM modul hibásat szereztem, szóval most elszórakoztatom magam
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
drr
őstag
-
DJ Diablo
tag
A kérdés az lenne, hogy most akkor nyugodtan meg lehet e venni az eredetileg TDD-LTE-s telefont? Ha felteszek bármilyen romot nem fog elszállni a WCDMA - FDD-LTE?
Aki rendelt Oppomartról, Minidealről, Merimobilesről stb. melyik verziót kapta?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Rol06
tag
Szemből nézve a kijelzőt, jobb oldalt alul mintha lenne egy kis illeszkedési hiba...
Nem zavaró, de kicsit benyomható és ropog valamelyest...
Tapasztaltatok ti is ilyet? -
DJ Diablo
tag
válasz Graphics #1339 üzenetére
drr, Duliee Nem szeretnék lesre futni. Mehet ez is majd az összefoglalóba.
Egyébként szerintem 3 féle verzió van cikkszám szerint eddig:2015051 = FDD
2015052 = TDD
FDD/TDD-LTE Primedrr: Könnyen megszoktad a méretét a G3T után? Én most cserélném le erre.
[ Szerkesztve ]
-
drr
őstag
válasz DJ Diablo #1341 üzenetére
Még nem kaptam meg, pár napja van úton. Hogy őszinte legyek, nem akartam nagyobbat attól, nekem is egy G3S van most, de rájöttem, hogy vagy előre lépek hardverben és teljesítményben is, vagy marad a méret esetleg max 5 col, de akkor semmi előrelépés nem lesz a mostani vashoz képest. Persze van 5 colon is zsír készülék, de sokkal drágábban. Majd kiderül...
-
Slow motion video a prime-al
Es egy kep[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
esox
senior tag
Végre van francia postás (chronopost) trackid-m pénteki.
Innentől még hány munkanap lesz amíg kézhez kapom?
Remélhető, hogy a péntekig megjön?__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Megérkeztem én is egy Base modellel. Végre újra Xiaomi és MIUI user lettem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest