Új hozzászólás Aktív témák

  • shtml

    őstag

    válasz GGGBR #1681 üzenetére

    Az egyik az, amit vohanyi már írt, meg kellene érteni már.

    A másik az, hogy az ÁSZF általad aláhúzva idézett rendelkezése bíróság előtt jó eséllyel nem állná meg a helyét. Nézzünk csak egy példát:

    1) Előfizettél havi 100GB forgalmat tartalmazó netre és kedvezményesen megvásároltad a modemet. Ezután a Vodafone a forgalmat leszállítja 1GB-ra, ám nem mondhatsz fel, mert a változás nem érintette a kedvezményt, vagyis a kedvezményes áron már megvásárolt modemet.

    A bíróság előtt kiderül, hogy a modemet csak a 100GB kihasználása érdekében vetted meg. Ha ennek lehetősége megszűnt, a modemmel kapcsolatban érdekmúlás következett be, ui. 1GB forgalomért a modemet meg sem vetted volna.

    2) Hasonló a helyzet, ha az 5GB feletti forgalmi díj elengedését tekintjük kedvezménynek. 150-200kb/s sávszélességgel egy sor olyan webes alkalmazás nem használható, amelyek használata céljából fizettél elő a mobilnetre. Vagyis hiába áll fenn a kedvezmény, az 5GB feletti forgalmi díj elengedése, a szolgáltatás a kívánt célra nem vehető igénybe, ezért a bíróság igen jó eséllyen nem a Vodafone-nak adna igazat egy megtagadott bontásból eredő perben.

    A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Új hozzászólás Aktív témák