Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz Miss Cupcake #2492 üzenetére

    Nem tudom nálatok mi van a közelben így leírom hogy nálam mi a helyzet rehab terén.

    Március 17.-én voltam megműtve és március 21.-én este kerültem haza. Utána hétközben beadtam körzeti orvosomnak a papírokat (zárójelentés és egyéb lapok) és jeleztem neki hogy a hazaengedéstől számítva 4 hét után mehetek majd gyógytornára. Addig is kaptam egy kis füzetet még Szegeden (itt megtalálhatod bescannelve az egészet) amiben különféle javaslatok és tornatippek is vannak.

    A doki adott egy beutalót a tőlem kb 20-25 kmre levő Mórahalom városában található Móra-Vitál Kft centrumába a reumatológiára, ahol ki tudták írni az első 15 alkalomra szóló száraz gyógytornát (ami ingyenes) valamint a vízitornát és medencefürdőt alkalmankénti 540 forintért amit az intézménnyel egybeépült és vele szorosan együttműködő 4 csillagos Szent Erzsébet Gyógyfürdőben lehet igénybe venni.

    Most csinálom az első 15-ös etapot és érezhetően jobban vagyok napról napra. Természetesen az oda és visszaútra kapok utazásvisszatérítős papírokat is, amit kérhettem voolna személykocsira vagy tömegközlekedésre is. Én buszra kértem, így gyűjtöm a buszjegyeket és majd le kell adnom.

    Felétek nincs valami hasonló egészségcentrum és/vagy fürdő ahová be tudnál jutni?

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák