Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hobizoli #35313 üzenetére

    Igen, de amikor jött az ír, és mindig kiszedtem a CD ROMot, magamnál is, meg másoknál is, mondván nem kell, hacsak nem ragaszkodott hozzá. De pont a négy eszközös korlát miatt. On the fly másolást meg nagyon kevesen csináltak akkoriban.

    Az ABIT BD7-es lapom nekem is RAIDes volt, de valljuk be, hogy a raides lapok akkoriban sem nagyon voltak elterjedtek (10 emberből 2-3nak ha volt) ma meg főleg nem azok :(
    A mobile rack meg nekem is alapfelszereltség volt, csak 2009 végén mikor jött a Phenom akkor került ki a gépből. De akkor már nem is bántam, mert addigra már olyan silány rackeket gyártottak, hogy félévente döglöttek, és már nagyon utáltam folyton újat venni. Meg addigra már voltak elég nagy pendriveok (4-8GB) így akár a DVDre iratnivalók is jöhettek pendriveon. Meg addigra már kb mindenkinek volt írója. Egyszerűen fölösleges lett a mobilrack, hiszen már én sem HDDvel mászkáltam a haverokhoz, hanem 8GB-os pendrivval, vagy egyszerűen csak letöltöttem ami kellett. Merthogy eddigre kemény 8Mbites ADSL-em volt, ami ma már megmosolyogtató, de 2009-ben még igencsak gyors netnek számított.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák