Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz KROK640 #1240 üzenetére

    Szerintem mar az elejen elbasztad, amikor jelezted, hogy neked amugy nyugodtan bele lehet szarni az idodbe, penzedbe, nyugodtan ki lehet hasznalni, erre talan jo vagy. Ezt konkretan akkor tetted meg, amikor szopt@l a szarjaval, aztan lenyelted (sot, nem csak lenyelted, meg gargalizaltal is vele), hogy meg az anyagarat se fizeti ki neked.

    Ettol a ponttol kezdve voltal vegig borzasztoan hulye es idegesito, es -ne haragudj- de konkretan az OKA annak, hogy ott tart a szakma megbecsulese ahol, es hogy mindenki mindent ingyen es azonnal var el:
    "Ezután 6 év csend, nem is hallottam róla. Aztán egy szép napsütéses 2019 novemberi csütörtöki délelőtt csörög a telefonom, és ő volt.
    - "Én vagyok! Megkéne nézni a gépet, mert tegnap hazajöttem és nem jó""

    Ezen a ponton kellett volna ezt csinalni:
    "teló rábasz, tiltás."

    Ehelyett mosolyogva bepucsitottal, hagytad, hogy atgazoljon rajtad ugy, hogy meg az jon ki a vegere a fejeben, hogy pedig meg fizetett is volna erte!

    Hagytad, hogy szapulja es a semmibe vegye a szakmat, a szakertelmed, a konkret szemelyed es meg nagylelkunek is erezze magat az ajanlataval. Aztan megy a csodalkozas, hogy ugy tekintenek a szamitogephez ertesre meg az azzal jaro munkara, mintha arrol beszelnel, hogy amugy lelegeztel es ezert penz jar.

    Bocs, de az ilyenen nagyon fel tudom huzni magam.

    Szummazva a velemenyem: Igen, Te vagy az agyagedeny, csak nem a csavoval szemben, hanem mindenki massal szemben, aki szereti az informatikat es szeretne, hogy ez meg legyen becsulve.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák