2013. június 19., szerda

(#1) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy kérdésem lenne, ez az ítélet mikor született, mert a cikkből ez nem igazán derül ki. Tavaly július elején? Ha igen akkor eléggé elkésett a cikk. Vagy az a július inkább június? :F

Ám némi meglepetésre a bíró július elején a hónap végén indítani tervezett tárgyalássorozatot nem kezdte meg, hanem leállította az eljárást.

dajkopali: Így már kerek :)

[ Szerkesztve ]

(#2) dajkopali válasza tome.jr (#1) üzenetére

dajkopali
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:R , javítom

"...a múltkor nem is tudom, miért, belenéztem egy ilyenbe, de – bár ez is az anyagom – ha nem muszáj, akkor nem nyúlok bele vállig a szarba" - Parti Nagy Lajos

(#3) sztanozs

sztanozs
(senior tag)
LOGOUT blog

Több ilyen csősz kellene a bíróságokra.

Mindig alá akarom írni... :(

(#4) Dany007

Dany007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hoppá!
Végre egy értelmes ember, aki látja az erdőtől a fákat is! :R

"Posner már korábban is többször kifejtette, hogy „nevetségesnek” tartja ezt a szabadalmi pereskedést, mostani indoklásában pedig arra hivatkozott, hogy a cégek egyrészt visszaélnek a szabadalmi rendszer hiányosságaival, emellett a szabad verseny alapelveitől eltérve a „bolhából csinálnak elefántot”.
Kijelentette azt is, hogy az Apple nem volt képes meggyőzően bizonyítani, hogy a Motorola szabadalomsértése számukra piacvesztést okozott, hogy kárt szenvedett a márkanevük, illetve, hogy a fogyasztók érdekei sérültek emiatt: „mindez csak vad találgatás, sejtés” – fogalmazott a bíró."

Igen erről van szó! Ezt magyarázom már én is az első Apple vs. Samsung per óta! Nevetséges amit két komolynak minősülő cég művel. Bolhából csinálnak elefántot. Ráadásul a szabadalomsértésből adódó anyagi veszteséget se tudják bizonyítani... Akkor meg mit akarnak? Unatkozó ügyvédeknek munkát adni? Ennyi.

(#5) cain69

cain69
(őstag)

szobrot a jóembernek!

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#6) Syl

Syl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Éljen, éljen! :R

Ez a bíró odacsaphatna a Microsoft -> Android gyártók ügynek is :D

A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála.

(#7) ng0ofy

ng0ofy
(senior tag)

Végre, egy józan bíró.

(#8) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jövőre neki kellene adni a nobel díjat :R

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#9) ntomka

ntomka
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ツ Eladó Audio-Technica ATH-AD1000: http://goo.gl/ymaEy || Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE

(#10) Dany007

Dany007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg nem hülyeség ahogy Ő döntött. Hiszen a két fél, mint a játszó óvodás gyerekek, akiknél a szülő vagy az óvónéni dönt... :U
Vagy talán még az un. tyúkperekhez tudnám hasonlítani az egészet. Tényleg nevetséges.

(#11) jFox

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Korrekt eljárás volt és a cikk címe meg nagyon frappáns. Ezt kéne az összes ilyen perrel csinálni. Odaküldeni a csőszt aztán viszon'hallás! :K

--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

(#12) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerencsére van még aki észnél van. :R

Oppo Find 5 dzsunka powa!:D

(#13) blackrulz

blackrulz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C erről van szó. sőt lehetne ezt büntetni is, fölöslegesen terhelik a bíróságokat baromságokkal. ha jogos akkor pereljen. de ha nem akkor fizessen olyan büntetést ami nem aprópénz nekik sem. kétszer meggondolnák a "stratégiai" jellegű szórakoztatást

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#14) Client

Client
(kvázi-tag)

Posner for president!

[ Szerkesztve ]

Ex - WaterLo

(#15) Mt5

Mt5
(kvázi-tag)

végre egy ilyen eset is történt

A világ nem jó fele halad, vagy csak én nem értem???

(#16) leslieke

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Helyén van az esze a bírónak! :K :C

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#17) Goose-T

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor most miből fognak élni szegény ügyvédek?

Genius 5.1 szettem eladó: http://tinyurl.com/n9kpeqb

(#18) Narxis

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na én ezt az embert nevezném IGAZI bírónak, aki a hivatásának él, logikusan gondolkodik és él a lehetőségeivel. Őt nem lehet megvenni kilóra! :C

(#19) Syl válasza Narxis (#18) üzenetére

Syl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nevezzük ki Dredd bírónak :D

A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála.

(#20) Slap válasza jFox (#11) üzenetére

Slap
(újonc)

Nem mind ilyen, csak páran így próbálják megtorpedózni egymást.

(#21) raper

raper
(senior tag)

Még sok ilyet! :)

(#22) nincskanál

nincskanál
(újonc)

Remélem a bíró precedenst teremtett az ítéletével. Vannak még normális emberek. Ez jó.
Még van pár ország, ahol perelhetik egymást. Ez nem jó. Illetve az ügyvédeknek jó.

[ Szerkesztve ]

(#23) SHAMAN.SMN válasza Narxis (#18) üzenetére

SHAMAN.SMN
(újonc)

nem lehetsz benne olyan biztos, hogy így van, még az a lehetőség is játszik, hogy a motorola fizette le a bírót azért, hogy szüntesse be a pert, hiszen:

"Az eljárás megszüntetése ugyan a Motorolának kedvező..."

:D de abban azért egyet értek, hogy a bírónak mindenképpen igaza volt! nevetséges ez az egész "nem én, hanem te" óvodás veszekedés, ami ott megy... :))

(#24) janos1988

janos1988
(őstag)

Azért milyen érdekes a világ. Bizonyos dolgokat elbír az a nyomda festék, egyes dolgokat meg említeni sem lehet. Pedig a mai világban megállná a helyét.

[ Szerkesztve ]

(#25) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A józan ész nyerte a pert. El se hiszem, hogy ilyet olvastam. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy lesz-e jogorvoslati kérelem bármelyik fél részéről. ha nem, akkor könnyen előállhat egy új rend a common lawnak köszönhetően. :)

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#26) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

végre valaki!
minden tiszteletem a bíróé :R

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#27) Orton96 válasza Lenry (#26) üzenetére

Orton96
(fanatikus tag)

+1 :)
Ez az ember egy ki*aszott nagy zseni!
Megszüntetni a további pereskedést?
Mért is ne?!
Egyszerűen zseniális!!! :D

(#28) Apika válasza Lenry (#26) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Még pár ilyen ítélet, és leállnak ezekkel a szappanoperákkal... :)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.