Új hozzászólás Aktív témák

  • Gépötty

    senior tag

    Megjöttek a fémszappanok! 29g a súlyuk, és nagyon jól néznek ki, még ha elég gáz is lett a kép róluk (mondjuk én ilyen alumíniumszín-mániás vagyok):

    Ha másra nem, dísznek is jók lesznek (remélem nem horpadnak be nagyon, mikor a párom a fejemhez vágja őket. :DDD ). Apropó, nektek sikerül eltalálni mire vágyik? Mármint nem az én csajom, a sajátotok :D Nekem eddig nem jött be, azt mondja, kicsit jobban kellene rá figyelnem. Vagy valami ilyesmit :))
    Tegnap hajnalban beüzemeltem a pici 4056-os akkutöltőm. Találtam egy garanciában visszavett, töltőelektronika-hibás laptopakkut a szekrényben, 18650-es, lila Samsung cellák voltak benne, atomra merülve. Végre igazán hasznát vehettem a kis mérőkének is, innen tudom, hogy az 1,1-1,2V-ra merült cellákat először 0,05A-rel megindítja addig, míg el nem érik a küszöböt, aztán megtolja őket 1A-ral, amit szépen vesz vissza. A képen már majdnem fel van töltve az akku, ha elkészült, átvált kékre. Ez a kék világítás nagyon fontos lehet a kínai termékeknél, rá is jöttem mennyire vén szar vagyok, zöldre számítottam :D

    [ Szerkesztve ]

    Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Új hozzászólás Aktív témák