Fúú de unalmas már ez a **** cég 
Tapsolva ugrálnék ha becsődölnének egyszer 
Nem tárgyalok olyanokkal, akik egy mondatot sem tudnak értelmesen megfogalmazni, és helyesen leírni.

Fúú de unalmas már ez a **** cég 
Tapsolva ugrálnék ha becsődölnének egyszer 
Nem tárgyalok olyanokkal, akik egy mondatot sem tudnak értelmesen megfogalmazni, és helyesen leírni.

Miért nem lepődök meg,hogy az Apple megint szórakozik 

+1
LG Optimus 2X P990 DjangoManoucheX1.6.5 (V30A) /Telenor/ (2800mAh)

Én nem akarom, hogy tönkre menjen az Apple, mert akkor olyan árat húznak meg samsungék, meg édzstícíjék, amilyet csak akarnak. Én csak annyit akarok, hogy az apple vagyona felét pereljék el, a maradék feléből pedig végre fejlesszen egy csomót, amit le is védhet, mert tényleg olyan technológia, mint az LTE, stb...
Beszámítás, csere [OFF]

És a mi mindennapi almahírünket egy perről, add meg nekünk
és ne vigyél be minket a kísértésbe, hogy csúnya, istenkáromló szavakkal illessük ezért őket
hanem inkább szabadíts meg minket az iGonosztól végre.
[ Szerkesztve ]
Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

eddig is utáltam a "rohadtalmás" termékeket de elismertem h vannak jó cuccaik, na mondjuk itt épp nem az iPhone-ra gondolok de pl a notik és az egybegépeik elég jók!
de ezzel az üzletpolitikával egyre jobban elássák magukat a szememben...
jó tudom, profitorientált cégtől mi mást várjon az ember na de h külön részleg foglalkozik azzal h melyik országból melyik konkurens terméket lehetne vmi apró-cseprő dolog miatt kitiltani ha csak pár napra is mert addig mi vagyunk a jobb választás...hát nekem ez már sok!
Phone: SGS3 // Gamer: i5, 8GB, HD7870, 128GB SSD // Ultrabook: i3, 4GB, HD4000, 250GB SSD
Itt nem lehet azt mint amit a Samsung(vagy a Google a Nexus-nál? már nem emlékszem) csinált, hogy egy szoftverfrissítéssel megváltoztatta amiért perelték?
(#8) Translator

Azt vki mondja meg nekem, hogy a német bíróság mióta dönt(het) szoftverszabadalmi ügyekben, amikor ilyet be sem lehetne jegyezni.
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

Hát lehet hogy ez kifizetődőbb mint a fejlesztés 
Na megéltem, a Defy-m olyan, mint az iphone. Bírósági végzés van róla.
Most egy kicsit kihúztam magam...
www.refujvaros.hu

Szorosan fogjad nehogy a kitiltással azt is elpereljék tőled 

nem nem a fejlesztésre is rengeteget áldoznak nézd csak meg! 

Phone: SGS3 // Gamer: i5, 8GB, HD7870, 128GB SSD // Ultrabook: i3, 4GB, HD4000, 250GB SSD
Nem lenne rossz a defy-mre egy szoftverfrissítés. 
www.refujvaros.hu
csak nehogy ios kerüljön rá ![;]](/dl/s/v1.gif)
gyorsan gépelsz? írj rám...
Soha nem értettem, miért nem inkább azon ténykednek a cégek, hogy jobbnál-jobb termékekkel csábítsanak vásárlásra, ehelyett az megy, hogy ezt innen, azt meg amonnan tiltjuk ki bírósági végzés alapján...
Így lassan az lesz, hogy az egyik cég termékét nem vehetjük meg, a másikhoz meg nem lesz kedvünk...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
Pont ezért kérdezem én is, hátha kapnánk egy JB-t, hogy elkerüljék a pereket, kitiltásokat...
álom-álom... 

Ez egy evolúciós ugrás 

Várom már, mikor lesz iPhone a Sony mobilokból. 
Újonc vagyok, nem csaló! | SE LwW with AC!D, and CM10. Feel the experience of the music, and the power of CM! | Sony Xperia SL with stock 6.1.A.2.55
Nemrég eljátszottam a kósza gondolattal, hogy almás telefont veszek, de baromira kezd elegem lenni ezekből a pereskedésekből.
Inkább maradok az androidnál és a páromnak is keresek, akár a föld alól is egy fain, gyors, fehér androidos telefont.
Sometimes you win, sometimes you learn.

ezen szakadok! 
wiggen123: Galaxy S3!
"androidos, fain, gyors és fehér"
[ Szerkesztve ]
Álmodozunk.... Ehhez kéne egy kis memória is... sajnos.
Egyébként nekem jó igy wiui-san (GB) is...
www.refujvaros.hu
De jó látni, hogy itt a fórumon is mennyi jogi szakértő van. Nem csak értenek hozzá, hanem még bele is látnak a bírósági tárgyalások részleteibe, és ennek fényében írják le ide a véleményüket.
Did I ever tell you the definition of insanity? BATTLEFIELD 3: Edemking

nem úgy volt hogy ha az iPhone 5-ben lesz LTE, akkor jól bepereli őket a Samsung és a HTC?
azzal mi van? arról miért nem írnak/írtok?
[ Szerkesztve ]
a htc nem nyilatkozott konkrétan, a Samsung bejelentette ugyan, hogy amilyen hamar csak lehet, megindítják az eljárásokat, de ehhez nyilván minimum néhány nap kell, meg ki tudja, mit trükköznek még
egyelőre még nem érkezett erről híradás
"...a múltkor nem is tudom, miért, belenéztem egy ilyenbe, de – bár ez is az anyagom – ha nem muszáj, akkor nem nyúlok bele vállig a szarba" - Parti Nagy Lajos
Nem is olyan rossz az arány...
Nem lehet mindenki szakértő, de attól még véleménye lehet mindenkinek. 
www.refujvaros.hu
Nem jogi szakértők vagyunk többségében, csak "potenciális" vevőjelöltek, akik százszor meggondolják, hogy meg vegyék egy cég termékét, amely ilyen üzletpolitikával bír...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
Ennek már sosem lesz vége? 
Egyébként egy német területi bíróság, hogy tilthatja be egy egész kontinensen a forgalmazást? Ezt magyarázza el valaki.
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 920 + iPad 3.

Visszapattanós görgetés... A következő per arról fog szólni, hogy a konkurenciának is vannak pixelek a kijelzőn?
[ Szerkesztve ]
Egyenlőre a baltás gyilkos fog darabolni, mielőtt elás az erdőben. A szó, amit keresel: egyelőre...
Szerintem a fehér színt is le kellene védetnie az Apple-nek... És akkor a sirályoknak és a jegesmaciknak is annyi... 
www.refujvaros.hu
Szerintem abba fog maradni, ha abbahagyják a lopást.
Szerintem csak akkor hagyják abba, ha már nincs konkurencia...
www.refujvaros.hu
Szerintem meg ezt a lopás jelzőt lehetne elfelejteni végre.
Ugye vicckategória amiért perelnek. Mert ugye az vesse az első követ aki maga is vétlen.
[ Szerkesztve ]

Én pedig az Apple-t szeretném beperelni,hogy miattuk van tele az összes informatikai hírportál a létező legszánalmasabb hírekkel 0-24ig. 
Apple=szabadalmi per.
www.refujvaros.hu

Az kéne, hogy kitiltsák egymást ugyanabból a régióból. Fergeteges lenne.

Amíg lessz olyan mobil telefongyártó amely Android rendszert rak a telójára addig lesz per,ahogy Steve Jobs mondta annak idején:termonukleáris háborút indítunk a Google Android ellen
,tehát annak ellenére hogy Jobs meghalt az őrület maradt
[ Szerkesztve ]
Véleményem szerint tök mindegy a per, ezek elintézik szépen lassan magukat már jó ideje nem fejlődik a szifon. Az utolsó valamire való a 4 volt. ezek már csak a "kötelező kör". Előbb vagy utóbb úgy járhatnak mint a RIM, vagy a Nokia.

Pont az a lényeg hogy nem fejlődik,ezért perelnek,és kiállítottak egy [halállistát] 
[ Szerkesztve ]
Nem látom a visszapattanó scrollozásban mi a vicc kategória 
Nem is gondolták viccesnek, nem véletlen, hogy kikerült...
És ha te ezt sok pénzért levédeted, hogy ezzel is valami olyat nyújts, amit más nem, majd viszontlátod a konkurenciánál, akkor örülnél, hogy közkincs lett belőle? Nem? Én sem.
[ Szerkesztve ]
Nevetséges kis jelentéktelen dolog. Az a hülye aki ennek megadja a szabadalmat.
Akár csak a formának.
[ Szerkesztve ]

Nem csak az számít, hogy egy termék mit tud, hanem az is, hogy hogy néz ki. Sok esetben ez még fontosabb is. Ezért ne bagatellizáljuk el a Samsung szabadalomsértéseit! Ettől függetlenül remélem, hogy a jövőben mindkét cég a fejlesztésekkel foglalkozik inkább.

Olyat nem lehet,hogy Kitiltani egy egész kontinensből az Apple szabadalmi pereit? 
Hát na ne viccelj má! Látod a macska fülit! Nem igaz, hogy folyton az innováció ellen vagytok. 

Hallgatni Petőfi!
Nem mert én nem védetek le hülyeséget.
JAVÁRJ levédetem a C hangot. 
[ Szerkesztve ]
Ha hülyeség, akkor miért vették át? 
Ezt ne tőlem kérdezd, de funkcionalitásban semmi értelme sincs. Én nekem nem hiányozna őszintén. Ez csak egy effekt semmi több. S bizonyára dollármilliókba került a kifejlesztése, mint például az LTE-s dolgoknak. 
[ Szerkesztve ]
Unalom a köbön
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.
Levédetem a lélegzést...
Miért veszel akkor levegőt?
www.refujvaros.hu

Az elméleted ott bukik, hogy "scroll" nem apple találmány. Gondolom Te is szívesen fizetnél minden scrollozás után.
EsNégy