Új hozzászólás Aktív témák

  • gubacsino

    aktív tag

    válasz Hegasus #4817 üzenetére

    Leragadunk a frissítés során, az újdonságoknál. De szerintem, mint ahogy volt itt panasz recsegő hangszóróra, gyenge Wifi re, BT headset-re ;), gyenge kamerára stb, egy új soft, jó eseteben ;] akár ezekre is gyógyír lehet. Ha egy eszköz stabilabb a mindennapok folyamán, döccenő nélkül teszi a dolgát, az legalább annyira fontos.
    Persze egy frissítést el is lehet ba..ltázni ;]

    A [link]CESben még bízom. Már olyan értelemben is, hogy a legjobb alkalom előállni a távolabbi tervekkel. És nem csak az újdonságokkal dicsekedni.

    Bár sokat ostromoltuk a cég hazai képviseletének munkatársait, egyelőre nem árulnak el semmit, de azt azért igen, hogy az ASUS számára a 2014-es év az okostelefonokról fog szólni,

    Erre azért kíváncsi leszek hogy mennyi a PR bullshit tartalma. ;]
    Mert ennél a bizonytalanságnál, az is korrektebb magatartás lenne, ha felvállalnák a döntésüket. Ha hallgatni fognak, sajnos nálam a mobil szekció megítélése erősen közelit ama puhatestűek családjához akik nem rendelkeznek gerinccel.
    Emlékszem, mikor a SAMU nem adta ki a 4.0át az SGS re, (még úgy is hogy az 512 RAM a TouchWiz mellet azért érv is volt) sem merte ezt megtenni. Kárpótlásul, kaptunk egy optikai tuningolt 2.3at. Ami kinézetre, és jó néhány funkcióban másolta az UP ot. Persze gumicsont, de legalább a szándék megvolt mögötte a gyártó részéről.

    Már beszéltem itt, a Cyanogen és MIUI csapatokról. A gyártok ilyen hozzá állása miatt nem is csoda ha egyre népszerűbbek. Ha nem is valami fényes az angolom , de érlelődik bennem a CES után rákérdezzek náluk, nem karolják-e fel az ASUS készülékeket. Mert úgy nézz ki, utánpótlás, munkát azt kapnak majd ... :((

    Hogy meg tényleg egyre, "butább" a PF család, most már a dokkoló is külön érkezik, igencsak szomorú látni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák