- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BiP
nagyúr
válasz nyisziati #84 üzenetére
Ok, jogos. Valóban létezik, én is túloztam.
Bár nem hiszem, hogy ezek egymás alternatívái, nem is értem, miért lett eredetileg érvként feldobva.
Más szegmens, más célközönség. Én örülök neki, hogy van ilyen is, olyan is.(#85) Mr Anderson:Ó, van ott is. Mostanában sok telefonbejelentés volt, olvastam a Galaxy [link]S20, a Oneplus 8, és a Xiaomi Mi10 családok fórumait, ugyanaz ment mindegyikben, csak más irányból.
(#88) Foglalt név : Ja,oké. Ilyen fogót láttam már én is metrón, igaz, nem ilyen gyűrűs fajtát, hanem ilyen gombszerűt.
Meg ezt az ujjazógyűrű szót soha életemben nem hallottam, és gugli sem volt a barátom
szerk: megvan, telefontartó gyűrű.[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
válasz nyisziati #84 üzenetére
A kolléga hozzászólása azt sugallta, hogy 60-ért kapni olyan androidos telót, ami hozza az SE szintjét, ezért alternatíva. Márpedig akinek kell a csúcsteljesítmény, annak nem alternatíva a Redmi Note 8, szóval ez is nézőpont kérdése.
Nem mondom, lehet bizonyos aspektusaiban jobb egy 60 ezer forintos androidos gép (pl. akku, kijelző), de hogy az A13-at nem fogja lehagyni egyik sem, az egészen biztos.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Giovan!
addikt
válasz nyisziati #146 üzenetére
Ezen logika mentén minden létező okostelefon topikban fel lehet vetni a 60 ezres gépeket, mint használható alternatívakat, hiszen akinek nincs pénze 100 - 200 - 300 ezres telóra, az vehet ilyet is...
Az ok, hogy ezt meg lehet tenni, de mi értelme van?[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
tray86
csendes tag
válasz nyisziati #161 üzenetére
Es azért egy céges telefont nem video nézegetésre, játékra használnak, menjen gördülékenyen egy telkonf, egy vpn-microsoft exchange kombo + ki lehessen rakni az asztalra egy mitingen oszt jovan...
Kb. pont azok a dolgok, amire ez a telo használható, vagy amire részben ki lett találva a tulajdonságait figyelembe veve...
[ Szerkesztve ]
-
BBke
tag
válasz nyisziati #178 üzenetére
Természetesen ahhoz is kell vezeték a szivargyújtóhoz. De azt szépen is el lehet vezetni, hogy ne akadjon bele az ember egyfolytában. Ha telefon is támogatja, akkor lehet QI töltéssel tölteni. Persze nem olcsó egy ilyen autós tartó és QI töltő egyben. Valószínűleg sokan ezért nem is használják.
-
Juhaszatti
addikt
válasz nyisziati #228 üzenetére
Ez szubjektív. Neked pl előny a mérete, számomra viszont inkább hátrány, nem én vagyok a célközönsége. Ezért írtam hogy ez nem egyetemesen előny vagy hátrány, hanem egy adott tulajdonsága. A lényeg hogy ezzel az adott tulajdonsággal nincs alternatívája (konkurenciája), annak akinek hasonló méretre lenne szüksége.
[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
válasz nyisziati #583 üzenetére
Foto/video minosegben nem jobb, de kapsz egy uw kamerát is. Sztereo hangszoro mindket keszuleken, akkumulator teljesitmeny hasonlo. Teljesitmenyben gyengebb. Tamogatva alig egy evig lesz meg.
Amiben jobb az tulajdonkeppen a kijelzo es az alaparon nagyobb tarhely es a tobb ram (bar ez droidon es ios-on nehezen osszevetheto).[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz nyisziati #841 üzenetére
LOL, nem éppen.
Hangfelvétel készítése vagy felhasználása akkor nem minősül visszaélésnek, ha arra közvetlenül fenyegető vagy már bekövetkezett jogsértés bizonyítása érdekében közérdekből vagy jogos magánérdekből kerül sor, feltéve, hogy a hangfelvétel készítése vagy felhasználása a bizonyítani kívánt jogsértéshez képest nem okoz aránytalan sérelmet.
[link]"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
törölt tag
válasz nyisziati #1128 üzenetére
Hogy mik vannak. Azért ne bántsatok, ha csodálkozom a kiderült dolgokon, azzal kezdtem szegényes a fantáziám. A válaszoktól csak még több kérdésem lenne ezekről a mobil filmnézési szituációkról, de mindegy ejtem a témát. Ugyanilyen alapon csodálkoznék azon is, ha azt írjátok sokan viszik magukkal a WC-re is a telefonjukat nyomkodni és nekik természetes az is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest