- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz PietPunto #27 üzenetére
A helyedben attól félnék, ha bejön, mert utána szépen lassan mindenből lehet almát venni. Vagy elég csak arra gondolni, hogy a következő telefon is iOS alapú lesz és akkor nem biztos már, hogy a jó árasított... 2009-ben kezdtem egy iPod touch-csal...
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
addikt
Jogos, az egyik bolt oldalán néztem, bizonyára elírták. A tesztben már az van, hogy van benne NFC. Akinek ennyi pénze van és újat szeretne és megbarátkozik a nagy kijelzővel, annak tuti vétel.
Hogy picit a témához is kapcsolódjak, ilyen esetben egy jó állapotú használt iPhone 6S/7 vonalon is elgondolkodnék, de elismerem, hogy az első a többségnek jobb alternatíva lehet
-
addikt
Sokan kérdezik, hogy mire kell a csúcs processzor...
Azt gondolom, hogy nincs rá szükség.Ellenben, amikor feleségem telefonjával “szkennelek” egy dokumentumot, akkor azért nagyon is érezni a teljesítménybeli eltérést az SE és az Xs-em között.
Ugyan így, ha képet “szerkesztünk”. Nem kell nagy dologra gondolni, csak pl egy kivágás, autocorrect stb...
Teljesítményigényes oldalak betöltése... (itt nem is értem, aki iPhone-n nem safarit használ, az összes többi jelentősen lassabb (persze tudom a szinkronizáció))
Ismerek olyan embereket, akiknek ez nem fontos (vagy nem tapasztalták meg), de azért igen is jelentős szempont, hogy potens soc legyen egy készülékben.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Lássuk csak:
Nem sikerül felvenni: pipa
Tárcsázó lassú: pipa (valójában inkább lehetne gyorsabb is)
Ujjlenyomat olvasós inkább koszos volt, töröltem működött
A navi tényleg fos (mondom ezt úgy, hogy nem használtam alternatívát, de jobbat el tudnék képzelni)
A napsütés nyírja az akkut, de nekem nem kapcsolt ki tőle, mert a szellőző rá van irányítva
Intel modemes készülékek tényleg borzasztóak, ha olyan helyen használod őket, ahol nincs maxom a térerő amúgy is
Hanggal nem volt gondom.
Az üzenetek mostanában kiakasztott (anyunak képtelen voltam írni, illetve nem ment át neki... betudtam az i5-nek vagy az ubiquiti hálózatnak), csináltam legutóbb egy teljes visszaállítást, mentésből visszatöltést (lekopogom), azóta működik.Fentiekkel együtt azt gondolom, hogy a magas ár mellé magas minőséget is várunk (joggal), de még így is nagyon jó egységet alkotnak egymással a készülékek és az ökoszisztéma többi eszköze.
Ui.: egy időben az airdrop is hol ment, hol nem, mint a mesében (leginkább nem), de már az is megoldódott.
Ami viszont ultimate, az mentés, készülék csere alkalmával mindent (is) visszaállít a megszokott módon.A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
addikt
válasz #76289792 #311 üzenetére
Értem én, hogy vannak hibák, azt is értem, hogy sok (magam is írtam), de ez már kezd a ló másik oldala lenni. Rengeteg hibával találkoztam én is, amik közül majd mind javítva lett (intel modemen nem nagyon segített semmi, meg az antenna gate-en sem), de azért nem kell túlzásba vinni. Félve kérdezem, hogy már a második cserélt akksi, az ugye az Apple által cserélt, nem sufni gsmes cserélt akku igaz?
Gondolom mindenkinek a környezetedben a legújabb készüléke van és nem 2-3-4-5 éves lestrapált verzió.
Ne érts félre, elhiszem a tapasztalataidat, csak azt mondom, hogy tegyük kontextusba, pont úgy, ahogy írod, hogy az 1 éves androidos készülékek is hibátlanok és jó az üzemidejük (az 1 éves iPhone-okra ez ugyan úgy igaz).
-
addikt
válasz predakon #411 üzenetére
Ebből az ajánlásból mindig vita van. Van valami nyilvános írás ezen címek odaítéléséről, hogy mi alapján kaphat egy-egy készülék ajánlást
Azt gondolom, hogy sokan itt absz. értelemben tekintenek az ajánlottra. Szerintem inkább kontextusában kellene nézni ezt is.
A 180K-s (+-10%) telók között is erősen véleményes az ajánlott jelző?
Szerintem nem, sőt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Valaki87 #3408 üzenetére
Jó, hogy leírtad, hogy mire használod a telefont, mert már épp akartam írni, hogy a két telefon távolról sem ugyan az
i12 mini: király fizikai méret, design, relatív nagy és brutál jó kijelző (XS felhasználóként mondom, hogy szuper, lcdhez SE-hez képest csodálatos)
SE: szerencsések a tulajok, mert nekik még van touchid (ez nagyon hiányzik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...