Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz PainKiller13 #8665 üzenetére

    Itt valami nagyon furcsa.

    A használtpiac nálam nem látszik pörögni, ha néha napján feltűnik a Vaterán, Jófogáson vagy a Hardveraprón egy-egy példány, röptiben elviszik, ellenben sokan keresnek ilyen modemet.

    Épp' az imént kérdeztem rá a Bécsi úti Tescoban -- nem is hallottak róla, hogy valaha is lett volna ilyen náluk.

    A verziók kérdése még érdekesebb. A H-változat lenne a HiLink, az S pedig a sima Stick -- ennek ellenére az S-verziók is hilinkes rendszerrel jönnek, úgy, hogy ki van törve rajtuk valami fül, amiről fogalmam sincs, csak azt olvasom lépten-nyomon, hogy ha az ki van törve, onnan már HiLink a készülék.

    A Huawei szerint egyébként csakis a HiLinknek van értelme, de azt az általam olvasottak szerint sem az AsusWRT (és derivátjai), sem a Tomato nem kezeli (jól), az OpenWRT listáján viszont szerepel.

    A jelenleg kényszerből használt DWM222 stick az N18-asban HGG-vel max. 25 Mbps-ot hoz, tetszőleges windowsos PC-ben megvan vele a 100Mbps. A Tomato és egy RPI-ben az OpenWRT viszont tudomást sem vesz róla -- bár ez lehet konfigurációs hiba is, sajnos nem tudom, hogy mit állítsak rajtuk, hogy esetleg mégis működjenek együtt.

    MaCS

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák