- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Aktív témák
-
goldenjunior
csendes tag
nekem 10 mb/s-es netem van és jön úgy 30 kb/s-el
tud valaki premium acc.-ot ingyen?djjunior.mlap.hu itt mindent meg lehet találni, ami kell!
-
legenda
válasz goldenjunior #303 üzenetére
cserélgesd a "download advanced settings" funkció kinyitásával a különböző tárakat, lesz olyan, ahol akár 60 - 62 kb/s sebességel is fog hasítani a letöltés...
vagy inkább ingyen prémium kód, mi? aha...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
goldenjunior
csendes tag
Természetesen nem , csak vannak a neten olyan emberek, hogy nyilvánossá teszik a premium acc.ot, hogy másnak is lehessen gyorsan letölteni
djjunior.mlap.hu itt mindent meg lehet találni, ami kell!
-
gex75
tag
válasz goldenjunior #305 üzenetére
Aki nyilvánossá teszi a premium acc-át az nagy marha, mert igy elég gyorsan eléri a 25giga/5 nap korlátot.
Mostanában ritkán vagyok itt a Fórumon....
-
ronson
őstag
Na most hogy nem az rs-hungaryn keresztől, hanem egyszerűen bankkártyával a paypal-on keresztül vettem acc-ot, így csak 1666ft-ba került.
-
Core2duo6600
veterán
válasz goldenjunior #305 üzenetére
Akkor mondj már párat.
Mert én már hetek óta szedek 50 k val és nem az a baj, hogy lassú, hanem az, hogy itt kell ulni melletteGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Mr-Pamacs
senior tag
Rapidshare autómata letöltő:[link]
Saját készítésű jelenleg is fejlesztés alatt áll, hibái vannak de azért használható.
Szivesen. -
Dr. Romano
veterán
válasz Core2duo6600 #311 üzenetére
Én ezt ajánlanám folyamatos letöltésre (és nem csak rapidhoz jó, hanem még elég sok filecserélőhoz is...)
Egyébként meg a Rapidshare ezzel a húzással (lassítás) eléggé unszinpatikus lett, hogy ennyire megnyírbálja a free userek letöltését.
Még jó hogy mostanában terjed a data.hu láz, ami amellett hogy gyors még magyar is[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
ByteHunter
csendes tag
Nah szoval itt a jo megoldas a Premium Acc . Es meg is mondom hogy szerezd meg . Regizzz es akkor csak par honap allatt [Lehet egy 7 is ] megveheted legalisam es aztan naponta kereshetsz 10 $ -t vagy tobbet . Amennyit akarsz [link] EN csak segiteni akarok .
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz ByteHunter #314 üzenetére
Aha, jó ez a priamisjátékos dolog. A link végén véletlenül pont a te neved áll ugy-e? De utálom az ilyet.
-
ByteHunter
csendes tag
Nah jo . Szerinted a vegen mert van ott " En csak segiteni akarok " ? Ha huje megoldasnak nevezed akkor tartsd meg a valamanyed magadnak . Masok lehet nem igy gondoljak . Es ha nem a ref linkem lenne ott . Akkor nem igy tennetek . Ha az ember masnak segit az mind szep es jo , de mikor masnak akar segiteni es aval magaval is segitene lehujezed . Jo uj a komment :
Ha akarsz penzt keresni ahhoz hogy legyen RapidShare fiokod regizz a : www.NeoBux.com ra es hagyd a refferal linkemet ott ahol van es gondolj CSAK MAGADRA !!! -
törölt tag
Ajjaj, gyerekek!
Most, hogy megint elkezdtem (volna) rapidozni, látom ám mi történt.
Új style, de nem csak ez. Free user sz*patás rendesen. Régen virítottam a 8 megás netemmel, jött is 800 KB/s-el, most meg még az 50 KB/s-et sem éri el.
Mostmár nincs értelme a gyors netnek...
Régen 100 megához nem kellett 5 perc, most meg 35 percet írt ki![ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz ByteHunter #317 üzenetére
Tévedsz. Nem azzal volt bajom, hogy te vagy megadva referenciának, és neked előnyöd származhat a dologból.
Alapból az ilyen megoldásokban nem hiszek.Aki hülye, haljon meg!
-
daveredline
tag
válasz Dr. Romano #313 üzenetére
Kipróbáltam ezt a cryptloadot, működik is csak az a baja hogy egy idő után bizonyos letöltések (van hogy az összes) megállnak.... ez mért lehet?
aztán ha nyomok egy pause-t majd ujra elindítom akkor megy, de így nem lehet magárahagyni....és ez baj...
szal? -
daveredline
tag
válasz daveredline #321 üzenetére
ráadásul mikor letölti még van amelyik rar hibás is aztán símán mozillával leszedem és jó..érdekes...
elegem van már h nem találok semmi megbízható progit rapidshare premium acc-ra....[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
Rapidshare autómata letöltő legujabb 1.14-es változata FREE usereknek.
[ Szerkesztve ]
-
Tuja1
aktív tag
Szia! Azt látom, hogy az állapotjelző csík mellett, kiírja a letöltés alatt álló fájl méretét.De mikor lesz olyan benne, hogy a letöltés aktuális sebességét is mutassa?Sajna már töbször is volt, hogy megszakadt a netem és csak a tűzfalammal tudtam megnézni, hogy egyáltalán tölt-e a progi. Köszi.
A program nagyon jó, használom is 1000-rel
Mindenkinek megvan a maga keresztje.................csak van aki fel is mászik rá! •°°•. Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak.,.•°°•.
-
jugaband
csendes tag
Szia!
Gyorsan én is letöltöttem ezt a progit, gratulálok hozzá!
Még két apró kérdés, az igen gyengék kedvéért:
1. Mire jó?
2. Hogy működik?Hadd találgassak:
1. Ne kelljen ott ülni a RS fájlok letöltése közben (?)
2. Bemásolom a RS linkeket a progiba, és elindítom (?)Hálás köszönet!
[ Szerkesztve ]
-
jugaband
csendes tag
Jaj, tudna vki segíteni?
Letöltöttem egy filmet innen:
http://peb.pl/dramat-obyczajowe/181784-rapidshare-quo-vadis-2001-a.html
(A Quo vadis 2Cd-s változata)
Az első Cd működik kibontás után, a második nem.
Jelszót kér, amit sehol nem találok...
Megnézné nekem valaki?Köszönöm!
-
jugaband
csendes tag
És igen!
És jó!
És nagyon köszönöm
(Ahoz képest, hogy újonc vagy... ) -
Tuja1
aktív tag
-
Mr-Pamacs
senior tag
Rapidshare autómata letöltő 2.0
-
Mr-Pamacs
senior tag
Sorry rosz volt a link az előzőben!
Rapidshare autómata letöltő 2.0Mielött telepíted az előző verzióból a letöltési listádat mentsd le!
-
Wallz
tag
Na most az van hogy már nincs lekorlátozva 512re mostmár viszont így este 8 felé lehetetlen letölteni vagy csak 30 al jön szaggatottan viszont csúcsidőben meg 2 megával megy.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Az nem biztos hogy megállt, hanem lehet h várja hogy bejöjjön teljesen a lap a weblap fülön, lehet h Te már ugy látod h teljesen bejött, de az nem biztos.És milyen hibát ír ki ha máshol áll meg, mert addig amíg nem adsz pontos leírást a hibáról sajnos nem tudok segíteni/javítani.
-
Wallz
tag
válasz Mr-Pamacs #341 üzenetére
Kijön egy hibaüzenet majd bemásolom. Oprendszerem amúgy angol.
Ki is jött :S
Rapidshare letöltő 2.0.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
AppName: 00520061007000690064007300680061007200650020006C0065007400F6006C0074015100200032002E0030002E006500780065 AppVer: 0.0.0.0 ModName:
és általában ez akkor van amikor leáll 1 másodpercnél tart a várakozási idő és úgy is marad sokáig.
[ Szerkesztve ]
-
Wallz
tag
Állandóan becrashel
nálam nem müxik jól a progid :S -
Santa Kalauz
csendes tag
Köszi ezt a remek Progit!
Most próbálom éppenArányjavítást vállalok!
-
Wallz
tag
válasz Alak Talan #345 üzenetére
Muszáj hozzá a 7es ie?
-
Wallz
tag
válasz Alak Talan #347 üzenetére
Nálam egész jól müxik. Bocsee azt olvastam hogy fel kellett tenned hozzá az ie7et
-
Wallz
tag
Most alig jön a rapidról Másnál sem jó a free?
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest