- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Aktív témák
-
Romeo23
tag
-
haxy27
aktív tag
sok helyen olvasom hogy kikel húzni a modemet hogy új ip címet kapjanak. Én azért ide írom bár szerintem sokan így csinálják a router ben van egy disconekt és utána conekt gomb elég ennyi és max 5 másodperc az új ip nem kell várni még a modem újra felmegy mint ki huzásnál.
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
waassy
tag
Mi meg be szoktuk fizetni egy hónapra, általában hárman és elosszuk így 580 FT- körül jön ki fejenként. Azt tölthetsz amit akarsz. Szerintem megéri...
mygpu.info -
lesaux
veterán
Happy hours van.
-
tomato33
csendes tag
elvileg ez müxik, de kel hozzá vki ukből vagy usaből!!!!!!!!
http://www.dryfuse.com/tutorials/free-rapidshare-account.html
Mess with the best, Die like the rest!
-
fredx
csendes tag
Sziasztok, milyen progit használjak rapidhoz hogy ne kelljen minden egyes fájlt manuálisan elindítaniÍ? Premiumom van, nem kell hekk...
x
-
Dr. Romano
veterán
"szvsz elég könnyű megkülönböztetni őket."
Jah... főleg ha meló után full fáradtan, még le kéne tölteni egy két dolgot. Hidd el nem olyan egyszerű ez, sőt eléggé idegesítő...
Mindenesetre ha tehetem inkább a happyhour időszakban töltök folyamatosan.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
ANT
addikt
válasz Dr. Romano #214 üzenetére
Na jó, nem általánosítok. Lehet, nem mindenkinek könnyű.
Még több happyhour-t a népnek!''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Shodan
addikt
Ez a macskás dolog valami vicc mert ha nem akkor nagyon szánalmas. Egyszerűen nem tudom letölteni amit akarok. ki se lehet venni hogy mi van a betűk mögött...
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
tbt2008
csendes tag
Nos a macskás trükkhöz csak csak annyit.
Azt a 4 (négy) karaktert kell beírni, amit az ÜLŐ macskánál látsz. Akkor tovább enged.Viszont:
1 letöltés után már azt írja, hogy 100 percet kell várakozni, ami valójában 2 (kettő) órára nő.
Sajnos ma 1/2 10-tól már a 2 óra után is azt írja, hogy várjak 100 percet. és akárhányszor megyek vissza, az idő 100 perc marad. Na most vagy elromlott valami a rapidshare-on, vagy jól kib-....tak a néppel. -
Genius007
őstag
Vegyetek accountot 2000ft-ért 1hónapra, és nem lesz "sírás"
Csak 2click és már Flashget szedi is szépen a linkeket!Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Genius007
őstag
válasz Winner_hun #223 üzenetére
De torrenten nem találsz annyi mindent mint rapidshare-en!
( [L:www.phazeddl.com]www.phazeddl.com[/L] ) És nem ez az egyetlen oldal ...
Ergo 2000ft-ot 1hónapba megér, föleg hogy minden teljes sávszéllel jön!Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Genius007
őstag
Szivat mostanába a PH! vagy csak Opera miatt nem adja be rendesen a linkeket mikor elküldöm?!
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
ANT
addikt
Végre itt az új típusú feladvány!
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Shadowfax
addikt
Na ez az igazi feladvány: [link] Aki megtalálta a macskákat is a képen, szóljon.
-
őstag
Sziasztok!
Am. ez a rapidsahre mennyire legális? Vagy letölteni azt szabad? Na és proxy mögé bújva kijátszani a 90 percet?"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Core2duo6600
veterán
válasz Seraph 16 #234 üzenetére
Maga a rapidshare használatában semmi kivetni való nincs.
Az egy más kérdés, hogy mit szedsz onnan le, mert ha a barátnőd videomail jét az teljesen ok, ha egy filmet, akkor ugyanaz mintha ftp ről szednéd, hiszen nem fiizeted meg a jogdijatGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz Seraph 16 #234 üzenetére
A jelenleg hatályos törvények szerint zene és film letöltése illegális, de nem vonhatnak felelősségre érte (csak ha megosztod).
Programok letöltése elméletileg illegális.
Viszont, ha gyarkorlatban nézed, azért nehezen fognak meg, mert inkább a torrentezőket b@sztatják, mivel ők meg is osztják a tartalmat (ami az internetszolgáltatónak is rossz, mert folyamatosan eszi a sávszélességet). -
őstag
válasz KilgoreTrout #236 üzenetére
Értem. Szóval akk ha vki úgy dönt, h filmet tölt, akk az jobban jár, ha vmi sms-es oldalt, v ezt hazsnálja, mint torrentet v DC-t.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Core2duo6600
veterán
válasz Seraph 16 #237 üzenetére
Nem feltétlen, mert az sms es oldalak átvághatnak.
pl amikor elküldöd akkor még megy, másnap már az oldal úgy ahogy volt eltünt
Haverom már többször megszívta annyi pénze ment rá hogy na
Torrent legalább free
Én nem támogatnám az ftpseket sms ekkel.
ha 100 Ft lenne 1 hónap akkor talánGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
őstag
válasz Core2duo6600 #238 üzenetére
Ezen már én is gondolkodtam, de a torrenttel az a legnagyobb baj, h fel is kell töltened, az meg sokáig tart, így hiába gyors a letöltés, ha elfogy a hely a vinyón, akk lehet várni, még szépen visszamennek a letöltések. 100 ft-ért simán megérné, csak az baj, h a rapidshare meg 2000 Ft/hó. Tom h így is megéri, de egy sms-es oldalon meg kb. 500 ft 3 nap. Relatíve drágább, de ennyi idő alatt sztem mindent le lehet szedni, amit szerenténk.
-
Core2duo6600
veterán
válasz Seraph 16 #239 üzenetére
Rapidshare nálam úgy néz ki, hogy a freet használom
És bontom minden file után a netkapcsolatot
Torrentel meg úgy vagyok, hogy nem izgat mikorra jön le, a lényeg, hogy lejöjjön
Feltöltéssek, ha lassan jön le akkor nincs gond.
És fel is lehet torrentet tölteni, akkor meg növekszik az arány.[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
őstag
válasz Core2duo6600 #240 üzenetére
Egy picit még utána olvasok, aztán talán veszek egy hónapot. Nálam sajna nem működik ez a lecsatlakozás és IP címet sem tudok újítani, sztem sokkal egyszerűbb lesz premium accounttal és tele van jó dolgokkal, úgyh napi 10GB letöltés is meglehet.
-
őstag
válasz Shadowfax #244 üzenetére
Már nem:
[I]Június 26. 2008: Változások az adatkorlátozásbanA Rapidshare AG egyszerűsíti az adatkorlátozást. A korlátozás a mai naptól 10 GB 1 napra. A Premium számla tulajdonosainak így nem kell ügyelni a letöltött adatok mennyiségére az utolsó 5 napban.[/I]
Így 300 GB max egy hónap. Mondjuk sztem nem töltenék annyit, csak elmáletileg.Ezt pedig a GYIK -ben találtam!!!
[I]Milyen letöltésvezérlőt használhat?Rapidshare.com sikeresen tesztel néhány sikeres programot, mint pl. GetRight, GoZilla és IDM. Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy letöltéshez ne használjanak FlashGet programot, melynél számos hiányosságot észleltünk. E program használatakor az Ön határértékén belül nagymennyiségű hamis letöltött adat számolódik be. [/I]
[ Szerkesztve ]
-
DjPremier
aktív tag
Én minden letöltés után netet bontok és uj IP-t kapok.
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
ByteHunter
csendes tag
Van egy Bux.to fiokom benne 150 $ . Nah ezt NEKIADNAM annak aki IDEADNA a fiokjat . Legalabb 1 honap futamidore . Pls csak egy honapra kell .
Csak egy honapra kell de aztan adom vissza viszont az 150 $ es a fiok ove marad .[ Módosította: Racecam ]
-
ByteHunter
csendes tag
Es meg kerdeznek vmit ??? Nekem jelemleg 1,8 KB/sec el jon . A Rapid mikortol veszi az idot ??? A letoltes utan vagy elott . Ertitek ???
[ Módosította: Racecam ]
-
sgergi
veterán
válasz ByteHunter #249 üzenetére
Amikor elkezded tölteni, asszem.
Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest