Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz ncc1701 #11794 üzenetére

    "Mert én 2 pénzért maximum fingok kettőt, de tán már a 15 percre parkoló kocsiig sem vinném le."

    Örülök, hogy olyan jól élsz, hogy ennyire nem számít a pénz. Pármillió ember ezzel máshogy van az országban.

    Csak azt felejted el, hogy a kereskedők nem annyiért vásárolnak, mint te. Meg a futár sem egy darab QcK-t hoz magával a kisbuszban, csak az én kedvemért.

    5-6 dolláros beszerzési árú cipőket 40-60 dollárért árulnak - ezt hívják kőkemény (értsd pofátlan) sarcnak. Mindjárt megsajnálom őket, hogy a végén még ők fizetnek, hogy nekem legyen lábbelim.

    2000 Forintos kiszállítás (főleg, hogy a táv 20 km) nevetséges (Szlovákiából 1 napos határidővel rendelek 1500-ért - meg kis súly-méret esetén JAPÁNBÓL, hoppá), pláne egy 3500 Forintos tételre.
    Amit linkeltem bolt, ott ugyanez 500 Ft (és a pad csak 300 Ft-tal drágább, ergo 1200-zal! olcsóbban jövök ki, ami jelen esetben a cucc árának EGYHARMADA), de pl. a karórámat is 790 pénzért hozza a GLS (úgy, hogy az üzlet, ahol vettem, a legolcsóbb listaárát mutatta a terméknek az országban).
    Mivel Bluechip-ék is úgy gondolkodnak, mint te, ezért pont nem náluk fogom megvenni, ami kell - az Ő veszteségük, nem az enyém.

    6 évig kereskedtem biszbaszokkal. Az árakat úgy kell kalibrálni, hogy szállítással együtt is megérje - és akkor vinni fogják rendesen. 5500 pénz egy 320 x 270-es QcK-ért minden, csak nem jó.+500 Ft és a világ másik feléről házánál van a bontatlan Allsop XL.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák