Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    válasz Elims #78862 üzenetére

    Utálom, hogy az általam egyébként gyűlölt sony fogadatlan prókátora kell legyek, de...!

    A PS3-PSN fenntartása mindig is pénzbe került, ezt korábban kompenzálta, hogy pörögtek az eladások, dőlt belőle a lóvé. Mivel a multi ingyenes, egyedül a ps3 játékeladások jelentenének bevételi forrást, ám akciók és promóciók nélkül, a tech megvalósítás színvonalatlansága és a röhejesen magasan beragadt árak miatt szerintem aprópénz is alig-alig jöhet be belőle.

    Oké, hogy mondjuk a 2011-es üzleti évben sokat termelt, de akkor nyilván nem tettek félre a 2021-es nehezebb időkre ;) Egy cég nem így működik. Ők most "árulnak" egy mínuszos terméket... (igen, nyilván egy digit-disztrib platformba bele kellene kalkulálni az üzemeltetést is, összességében biztosan bele is van, de amikor a a ps3-psn sort nézik, csak a bukót látják, miközben "nem lehet" megszűntetni az "árusítását".... pedig az milyen jó volna - nekik! :D )

    Én tuti átállítottam volna a PSN-t hosszútávra: időnként csinálnék akciókat, a túlárazott játékokat konstans leáraznám (nyilván minden kiadóval le kellene beszélni, de ez 1x munka!), ebből TALÁN jönne annyi bevétel, hogy fenntartsa magát. TALÁN. Simán lehet, hogy ekkor sem... lehet naiv vagyok, de én évek óta egy forintot nem költöttem el a storeban, pedig szeretnék, de egy 10+ éves, félig működő játékra, egy hullaszagú platformon nincs nagy kedvem elszórni 21 ezret (ez most nyilván egy szélsőséges példa...). 1-5 ezret ellenben simán lehet, hogy kiadnék érte (ezt x360on meg is teszem!).

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák