Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Előzmény: Playstation 3 Szerviz topic 10264. hozzászólás valamint Facebookon

    Az agyam eldobom már ettől a Sony szakszervíztől....

    Múlt hét hétfőn adtam be hozzájuk a Ps3-at a kárszakértésre, akkor azt mondták, hogy a hét végére meglesz. Pénteken hívtam őket, persze semmi. Hívtam őket hétfőn azt mondták, most már csak egy-két napot kérnek.

    Tegnap hívtam őket délután fele, azt mondták hogy atomjaira szedték szét a gépet, de kb mire végeznek vele akkor már záróra is lesz, így majd hívjam őket ma reggel nyitás körül. Megtörtént - a nő már régi ismerősként üdvözöl. Azt mondta, hogy éppen egy mosógépet (vagy hűtőt - tudja már a fene :D ) szerelnek, de utána már tényleg befejezik a Ps3 vizsgálatát és majd hívnak.

    Elmúlt 16.00 megint. Szerintetek hívtak? NEM.......

    Kész vagyok már teljesen! Minden más eszközöm kicserélve, megjavítva már, vagy kész a szakvélemény arról, hogy kukázhatom a terméket, csak őrájuk várok és ez miatt nem tudok a biztosítóhoz sem leadni egy pakkban mindent.

    Miközben azért a pénz meg csak hiányzik a családi kasszából, mivel az Lcd javítása elvitt 45700-at, az új Wifi router 4990-et, a Upc Directes javítás is 13900-at.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák