Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz kelzsoca #27034 üzenetére

    A beégés mint olyan már gyakorlatilag rég a múlté. A Panasonic-nál már a ghosting is csak kevéssé jellemző, de a Samsung is igen jól áll ilyen téren (az LG kevésbé). A korhatárkarikák és a csatornalogók (kevés kivételtől eltekintve) transzparensek és az égvilágon semmilyen problémát nem okoznak már (ráadásul ezek könnyűszerrel kizoom-olhatók, ha mégis rikítóak lennének), de a játékok HUD-jai sem jelentenek igazán komoly veszélyt, mivel vagy dinamikusak (el-el tűnnek, animáltak, vagy gyakran változnak), vagy pedig a töltőképernyők/átvezető videók megoldják a dolgot és megszakítják a jelenlétüket. Az a fél perc kb. elég is.

    Kb. 15 órát tettem már bele a Rage-be, volt úgy, hogy 3 órát játszottam egyhuzamban, elég durva, tömör fehér HUD-ja van és mégcsak ghosting-ot sem láttam, pedig semmit nem zoom-oltam. Szóval ne az 5 évvel ezelőtti sztereotípiák alapján általánosíts azért.

    Persze, aki eszetlenül használja, az tud okozni problémát, de elárulom: LCD-be is bele lehet égetni a képelemet, ahogy anno a CRT-be is bele lehetett.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák