Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz szasanyi #21117 üzenetére

    Engem is az bosszant, hogy mindig csak az exkluzív címek kapnak kiemelt figyelmet - teljesen egyértelműen azért, mert azokat ugye eleve erre a konzolra írják, sok évi munka fekszik bennük, ezért kellően kimunkáltak, érthető, hogy jól néznek ki és a sztorijuk is jó, kiváló játékélményt nyújtanak ergo sikeresek.

    Mondjuk azt speciel nem értem, hogy a Heavy Rain mit keres a legjobb grafikájú játékok között (azon belül is a 2. helyen), mert ugyan valóban nem csúnya a játék, de azért egetrengetőnek sem mondanám: elnagyoltan kidolgozott karakterek, a motion-capture technológia teljes mellőzése miatt esetlenül mozgó karakterek, egyes helyszínek puritán kidolgozottsága - szóval ha már grafika, akkor számos olyan játékot tudnék mondani 2010-ből, ami lazán alázza a Heavy Rain-t grafikailag. A játék egyébként tényleg jó, háromszor is végigtoltam, de pont nem a grafikáját méltatnám elsődlegesen. Az első 10-be talán beleférne, de a 2. hely teljesen érthetetlen.

    Ezzel szemben a multiplatform címeket tekintve kb. hányás az, ami bizonyos játékokat megnézve elénk tárul konzolon. Értem én, hogy rövid idő van portolásra, mert évente jönnek a sorcímek, de akkor tessék párhuzamosan fejleszteni az összes platformra és kellően optimalizálni azokat a szoftvereket! Évente 2-3 kiváló exkluzív cím elég sovány vigasz az embert azon évben érdeklő 10-15 multiplatform címmel szemben, amiből átlag 8-10 kifejezetten szarul van megírva és csúnya, vagy idegesítően rosszul fut.

    Azzal is egyetértek, hogy kellő hangsúlyt fektetve minden egyes címre sokkal jobb eredményt ki lehetne hozni még ebből a vasból (mondjuk csak 720p-ben, ez is biztos), de a trend nagyon nem ezt mutatja és ezen a homebrew sem fog segíteni. Komolyan, inkább jelenne meg kevesebb cím egy évben egy adott kiadónál (amúgy sem bírja ezt az ember pénzzel), viszont az a kevesebb cím legyen minden platformra maximálisan kidolgozva és hozzák ki belőlük, amit csak lehet.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák