Új hozzászólás Aktív témák

  • Mazsika

    őstag

    válasz tomgabor #20912 üzenetére

    Azt miből is vontad le, hogy a slimek is sz@rok? Mert nem azért adtam el ám! Teljesen jól működött minden tekintetben! Sőt nekem jobban is tetszik mindegy a duci elődje!

    A Ps3 nekem azért tetszett mert benyomtam 5 mp és bent volt a rendszer, benyomtam a lemezt amivel épp játszani akarok, hátradőlök egy kényelmesen tolhatom. Illetve, hogy a haverokkal lehetett bármikor egy jót fifázni pl. (jobban bejön psen a foci, mint gépen) Persze ehhez hozzá kell tenni hogy egyáltalán nem vagyok nagy játékos. Még szerintem a casual játékosoktól is kevesebbet tolom! :DDD

    Box az valamiért nem jön be, úgy ahogy van az egész feelingje, mint irtam a kar se áll a kezemre, a menü is átláthatatlan stb. Nem tudom valahogy nem az én világom!

    Viszont a ps3-ra visszatérve, nagyon nagyon elkezdtek már bosszantani a kis apró hibái, hogy betoltam sorozatos avi dvd-t és egyszerűen nem tudom lejátszatni egymás után őket, csak ha egyesével indítom őket... nem tud egy mkv-t lejátszani... nagyritkán ha neteznék, nem lehet egy normálisat mert szó szerint egy sz@r a böngészője... stb, stb. És az, hogy kényelmesen hátradőlve tudok játszani egy jót nem biztos, hogy ér 60-70 ezer forintot (+ a játékok árai).

    Dáccsika

Új hozzászólás Aktív témák